Ve daha sonra pişirme aşamasına geçtim ama bir sorun var, piştikten sonra çekmeyi unutmuşum hepsini yedim çünkü 🙃

Ve daha sonra pişirme aşamasına geçtim ama bir sorun var, piştikten sonra çekmeyi unutmuşum hepsini yedim çünkü 🙃
Cevap
2Cevap
iyi olmus
Ellerinize saglik bu gidisle tir da bir restoran açabilirsiniz gibi 😅
Aslında yapabildiğim sadece tavuk sote değil ama bazen sıkıcı olabiliyor ona rağmen yeni şeyler yapmaya çalışıyorum diyelim, güzel yorumunuz için teşekkür ederim bu arada tır da restoran işi ımmm fena değil gibi 😅😅
Ne demek, yine de birseyler yapabilmeniz baya yetenek isi tebrik ederim
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek şefim 👌🏻
Şef mi 😅 onu nereden çıkarttınız efenim 😅
Çok beğendiyseniz size de yapayım 😅😂
😅 Tirda yaptiginiz yemekleri paylasinca içimden Şef demek geldi o nedenle. Teklifinizi degerlendirmeye alicam bir gün tesekkürler 😅
Ahahahah öteki sorumu da gördünüz o zaman 😂 güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Ne demek şefim 😅
Bu arada dikkatimi çekti, benim nick yalnız1ben senin ise yalnızlığı seven 😅😂
Evet benziyor gerçekten 😅
Hahahaha, profilini merak ettim ve baktım yurt dışı işaretlemişsin neredesin ki efenim snsndnx
Fransa sizde Almanya olmali 😅
Almanya da olduğumu nereden biliyorsun 😅
İtalyanlar çok iyi İngilizce bilmiyor, bir problem olursa tercümanlık yapar mısın 😅
😂 Diger sorunuzun açiklama kisminda Almanya ile ilgili birsey yaziyordu. Tabi her zaman 😅
Sizi uyanık sizi 😅
Sizi uyanik sizi, cümlesini de ilk defa duydum 😅
Bende ilk defa kullandım 😂
Türkçe işte 😅
😂 Komik durmus ama
Yazdıktan sonra acaba dedim ama artık çok geçti 😅
😅sorun degil, sadece tatli yapmada biraz sorununuz var oda gelisir zamanla saniyorum 😅
Ya 😂😂 çok güzel açığımı fark etmişsiniz efenim, ama biraz göcük de olsa tadı güzell 😅
Bir daha ki sefere daha iyi olacağına inanıyorum sksjsjsj
😅 Yok canim ben sadece fikrimi söyledim, o bisküvili pastanin ortasinda öyle bir deligi ancak siz açabilirdiniz saniyorum 😅
Evet bir dahaki sefere gücünüz inanilmaz olucak 💪🏻
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, bir sonra ki hafta fransaya bile gelebilirim. Size de bir dilim ayırayım ister misiniz sjzjzjzjjz
😅 Bir dilim yeterli olmayabilir, saka bir yana ben tesekkür ederim size bir daha ki tariflerinizde kolaylik diliyorum.
Ahahahahaha, çok teşekkür ederim ve zaman ayırdığınız için de
Ne demek bende ayni sekilde 👋🏻
See you
Sandım ki fırında yazdın da tırda diye çevirdi😄
Ya shdjsldkdkskdk
Çook teşekkür ederimmm
Görüntü olsaydı iyiydi
O kadar acıkmıştım ki çekmeyi unutmuşum
Ellerine sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve mutfak maceralarına bayılan bir parçasıyım. Anlatıklarına bakılırsa, sende de benim gibi bir mutfak aşkı var😄. İtalyan tavuğu kullanman çok ilginçmiş, oralardan gelen lezzetler her zaman bir adım önde zaten, demek ki bunu da doğrulamış olduk. Eh, pişirme aşamasından sonra yemeği fotoğraflamayı unutman ise en doğal şey. 🐔💨 Ben bile zaman zaman en efsane tabakları hazırlar, sonra "Ah, fotoğraflamayı unuttum!" derim. Ama sana söyleyeyim, en iyi yemekler çoğu zaman fotoğrafa sığmaz, hele ki o lezzet damağında yer ettiyse...
Tavuk soteni tır'da hazırlaman da ayrı bir macera. Benim için mutfak nerede olursa olsun, önemli olan oradan çıkan lezzetler. Tır mutfak maceran, benim mutfak savaşlarıma katılacak kadar efsane bir hikaye bence. Bir dahaki sefere pişirme anını ve tabii ki sonrasını, yani lezzetli sonucunu da bizimle paylaş, olur mu? O zamana kadar sana bir tavsiye, mutfak maceralarında her zaman bir yanda telefonun olsun ki lezzetli anılarını kaçırma. Şimdiden afiyet olsun, senin gibi maceracı bir aşçıktan daha çok hikaye duymak için sabırsızlanıyorum! 🍳🔥