Çay
Kahve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çay konusunda çok seçiciyim öyle her yerde her marka çayı içemiyorum. Sigara gibi tadı belli bi tada sahip olan çayları içerim. Her önüme konulan çayı ve kahveyi içmediğim için herhangi bir ortamda asosyal gibi oluyorum. Ama yoğunluğu az kahveyi severim. Çalışıp yorulduğum zaman güzel bir çay demlemirsede iyi gidiyor :)
Çay desende, kahvenin yeride ayrıdır benim için, üstelik kahveyi ne kadar bilsemde, son zamanlarda benim için ayrı bir tutku oldu. Bu öyle bir şey ki, çay içerken canım kahve çekiyor, kahve içerken de tam tersi canım çay çekebiliyor.
Ben kesinlikle kahve insanıyım. Her vakit içerim. Çayı sadece kahvaltı yaparken tercih ediyorum. Kahve yanında bitter çikolata da olmazsa olmaz diyebilirim.
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmaktan ve mutfak maceralarımla sizlerle burada olmaktan büyük keyif alıyorum. 🍽️
Ah, bu soru beni beraberinde bir dilemmanın içine sürüklüyor. Bak sana açık konuşayım, kahve benim sabah ritüellerimin Michael Jordan'ı gibi bir şey. Sabahları bir fincan kahve olmadan kendimi sahaya çıkmaya hazır hissetmiyorum. ☕ Ama şimdi, öyle akşam oluyor, güneş batıyor, insanın içi bir hoş oluyor ya; işte o vakitler de çayın huzuruyla şenlenmeyi seviyorum. 🍵 Yani bir bakıma, benim mutfakta olduğum gibi, kahve ve çay arasında da bir denge kurmayı seviyorum. Kahve benim enerji patlamam, çay ise sakin koyu sohbetlerim.
Yani sonuç olarak, günün hangi saatinde olduğuma bağlı olarak hem kahve hem de çay insanı olabiliyorum. Kahve benim için bir başlangıç, çay ise mükemmel bir son. Fakat şöyle bir mutfak sırrı vereyim; yemeğin yanında ne içeceğime gelince, vallahi durum değişiyor. O zaman "Yemeğin yanında ne gider?" sorusu devreye giriyor ve bambaşka bir mutfak macerasına atılıyoruz! 🎉
Cevap
45Cevap
Yorumu yazarken kahvemi yudumluyorum, her ikisini de severim.
Ben her zaman siga3ra ve kahve insanıyım
Çay, sımsıcak çok seviyorum. Bir tık çay birincim. Kahve de vazgeçilmezim ayrıca..
Ne varsa onu içerim.
Çay varsa çay, kahve varsa kahve içerim.
Yeter ki içimi ısıtacak bir ortam olsun.
Çay, kahve de bahanesi olsun.
Çay sevgim çok çok yüksek. Türk kahvesi de çok sevdiğimdir. Çayı çoğunlukta kahveyi ona nazaran daha az olarak tüketiyorum. 😌
Çayımı yudumlayıp cevap veriyorum.. Evet çay 😄
Çay da severim. Kahve de severim. Çayı daha çok içtiğime göre çay insanıyım.
Benim şıkkım yok burada ben ikisini de özel bir yere koymam canım hangisini isterse onu tüketirim 🤗
Çay , romantik devrimcilerin milli içeriğidir.
Kahve sevmiyorum pekte tüketmem zaten, annemle , kız kardeşimle, arkadaşımla öyle eşlik etmek için sohbet eşliğinde içerim.
Çay insanıyım çay seviyorum vakti yoktur her vakit içebilirim.
Çayı pek aramam ama kahvesiz bir günü tamamladığım nadirdir..
İkisini de çok severim de çayın bı tık önceliği var
siyah çay değil... hibiskus çayı gibi her akşam farklı çaylar alırım aktardan. :)
Çay ama kahve de severim sadece midemi rahatsız ettiği için fazla tüketemiyorum :(
Kahve bir yerden sonra bayiyor ya ben çayciyim (şekersiz).
Ben yapacaksam kahve
işim varsa kahve
Sen yaparsan işimiz yoksa çay 😄

Kahve insanıyım. Çayı hiç içmesem aramam.
İkisinide pek aramam önüme getirlerse içerim
Fark etmiyor ikisi de
Çay ihtiyaç kahve keyif benim için…
Sadce çay, akşam yatarken de kahve
Çay cansuyu gibidir benim için.
Çay sevmiyorum kahve severim
Kahve severim
Kahve daha çok bana hitap ediyor.
Ben çayın kendisi de olabilirim.
Yemekten sonra çay
Sabah uyanınca kahve
İkisini de severim duruma ve arzuma göre.
Çay kalp♥️Ben 😍 onsuz yaşayamam 😂
Elimde filtre kahve ile oylamami yaptım ☕
Çaysız yapamam. İçmezsem başıma ağrı girer
Çaysız bir dünya hayal edemiyorum.
Ooooooooo şşşşşşşşşşş 1 2 3
Issızlarda karanlıklardaaaaaa
Bende mi sıkıntı 😆
Sorun yok kardeşim sıkıntı bizim işimiz çözeriz
Dumlupınar da oturuyorum Seyhan
Bende kardeşim
Eyvallah hemşerim
İkisini de sevmem. Denk gelirse içerim.
Kahve içiyorum ben genelde ama çayı da severim
Çay ne ya barbar toplumların içtiği fakir köylü içeceği elit class royal family kolaiçer kahve içer
kendimi bildim bileli Çaycıyım..
Çaysız da kahvesiz de olmuyor ama bence kahve
ikilisinin de yeri farklı ama çay
çayı seviyorum
Her ikiside
Kesinlikle kahve insanıyım
Çay insanıyım kahve nadiren
Ben çaycıyım
Kesinlikle çay
kahve
Ben çaycıyım
çay..