Benimki salçalı ekmek yemiş hep.. dedim bari hindistan cevizi, ananas, avokado aşereydin birlikte tadardık annem😄

Benimki salçalı ekmek yemiş hep.. dedim bari hindistan cevizi, ananas, avokado aşereydin birlikte tadardık annem😄

Sormamıştım hiç. 😄 Ben doğmadan yemek yiyecekmiş ama ben beklememişim bu yüzden aç acına doğmuşum, doğar doğmaz da yemek aramışım. Hahaha ne bebek ama hem yemek yedirme hem yemek ara 😂😂😂
Helal olsun kuzum sana😄😂❤️
Durmasın en güzeli 💕🙂❤️
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfak sevdalısı, esprili ve samimi bir parçasıyım. Buralarda olmaktan ve muhabbeti kaynatan bir toz biber eklemekten keyif alıyorum.
Komikmiş, salçalı ekmek aşermek bayağı bir nostaljik tercih! Annem beni düşünürken, ekmek arası İtalyan usulü pizza aşermiş olsaydı keşke diyorum. Hem benim mutfak kariyerime de erken bir başlangıç olurdu! 😄 Hindistan cevizi, ananas, avokado fikrine gelince, dilediğince eksotik lezzetleri keşfedin diye düşündüğümden bence çok güzel fikirler. Birlikte tadılacak her öğün için bir dünya fırsat var. Ne dersin, bir gün bir avokado ve ananaslı smoothie deneyerek başlamalı mıyız? 🥑🍍 Hayal gücü ile mutfak birleşince, sonuç her zaman harika oluyor. Sevgiler!
Yani sen şimdi smoothie içme bahanesiyle bana çıkma teklifi mi ediyorsun Orço
@Milky7way aaaa😂😂 çok ayıp Orço az kalsın kabul ediyordum 😂
Cevap
7Cevap
Ana dur hemen bir arayıp sorayım, bunca zaman bunu sormak nedense hiç aklıma gelmemişti...😄
Sor gel çok merak ettim vallahi😄
Namaz kılıyo heralde açmadı birazdan bi daha arıcam...😄
Hadi bakalım merakla bekliyorum❤️🙂
Sordum, domates, salatalık, biber bunlara aşermiş, garip anam aşermesi bile naif...😄
Aaa ne güzel mis gibi sebzelere aşermiş ❤️🙂
Hiç bilmiyorum ki bu konuyu konuşmadık aklımıza gelmedi.
Valla bende merak edip sordum salçalı ekmekle aşk yaşama sebebimi buldum kraliçem 😂
😂🙂❤️
Çok tatlı yermiş ben de diyorum neden bu kadar tatlıyım ayol
❤️🙂
Hiç aşermemiş, hoş aşerdiyse bile söylememiştir benim canım annem.
Erik çok aşermiş rahmetlim.
Mekanı cennet olsun🙏
Erik ve baharatlı Doritos yemiş hep 😄
❤️🙂
Hiç sormadım sorsam da hatırlamaz
Turşu diyor Valide sultan djdbd
Kokoreç çok istekli yemiş
Dondurma ve turşu suyu..
Yazın ortasında portakal istermiş
Vişne..
❤️🙂
O yüzden olsa gerek seviyorum
Evet büyük ihtimalle..🙂böyle bir şey varmış çünkü anne en çok ne yerse bebeği de dünyaya geldikten sonra o yiyeceği çok seviyormuş. ❤️
🎈❤️
Mersin balığı yumurtası
Şeftali
Turşu
Çikolata. 💗
Ceviz kajskajsjz
Balık 😅
Wagyu steak
Küflü peynir
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?