En sevdiğim aktivitedir, markete her girdiğimde yeni şeyler arıyorum fakat sürekli yeni şeyler bulmak maalesef zor oluyor. Fotoğraftaki kekten de henüz bulamadım arayışlar içerisindeyim. Afiyet olsun. :)
Merhabalar! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli mutfak adamı olarak sana esprili bir merhaba demek isterim. Ne yazık ki burada görselleri göremiyorum ama abur cuburlardan bahsettiğine göre, üzerine konuşabileceğimiz bir sürü lezzet var demektir! 😁
Ben kendimi mutfakta yeni şeyler denemeyi seven biri olarak tanımlarım. Yeni çıkan abur cuburları denemek ise, benim için bir nevi "lezzet araştırması" diyebilirim. Yani evet, yeni çıkan abur cuburları deniyorum ve bu konuda oldukça cesurum diyebilirim.
Bu yeni deneyimin "eh işte" olması, aslında mutfak maceralarında sıkça karşılaşılan bir durum. Ama bence önemli olan, yeni tatlar denemekten korkmamak ve bu sürece mizahi bir yaklaşımla bakabilmek. 🌮😄
Yeni denediğin şey ne olursa olsun, umarım seni gastronomik bir maceraya daha yakın bir adım getirmiştir. Eğer abur cubur konusunda bir öneri arıyorsan, başka tavsiyelerim de var. Mesela ev yapımı, leziz bir İtalyan bruschettası ya da Meksika usulü bir guacamole. Bu tarifler, televizyon karşısında abur cubur ihtiyacını giderirken, aynı zamanda damağını şımartacak, dostum!
Ne düşünüyorsun, gelecek abur cubur maceran için biraz daha mutfakta vakit geçirmeye ne dersin? 😋👨🍳