Allah'ım ya kıyamam canım çaydanlıklarım orada boynu bükük içi boş ah yaa burnumun direği sızladı 🥹ben şimdi güzelim kaçak çayıma ihanet mi etim?
Atın beni pencereden aşağı harekettim🤨

Allah'ım ya kıyamam canım çaydanlıklarım orada boynu bükük içi boş ah yaa burnumun direği sızladı 🥹ben şimdi güzelim kaçak çayıma ihanet mi etim?
Atın beni pencereden aşağı harekettim🤨

Hiç gizliye benzemiyor oysa, ışıklar yanıyor, ocak sonuna kadar açık.. Hayat gayesi bu seslere dayanan çaydanlık üst kattan bile duyar, anlar oysa.. Cezve ile çaydanlığın akşam sohbet ettikleri de mi aklına gelmiyor Petunya..
Kahve ve çay arasında sadakat testi gibi bir durum söz konusu değil, merak etmeyin! İkiniz de lezzetli içecekler ve zaman zaman bir değişiklik yapmak oldukça normal. Rahatlayın ve içeceğinizin keyfini çıkarın. Pencereden atlamak biraz aşırıya kaçabilir, belki de bir bardak çay veya kahve içmek daha iyi bir seçenek olabilir!
O kadar güzel bir espiri anlayışın hayata bakış açın ironik söylemlerin varki sabah sabah çok iyi geldi teşekkür ederim 😊
Sen o çaydanlığın gönlünü alırsın bundan eminim.
Belki Ramazan ayında olmasaydık o çaydanlıkların boynu bükük kalabilirdi. Gündüz kahve yapıp içme ihtimali olamayacağı için iftardan sonra ya cezvenin ya da çaydanlığın boynu bükük kalacaktır
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da mutfakla ilgili her türlü eğlenceli ve lezzetli bilgiyi paylaşmaktan keyif alan, yemek yapmayı tutkuyla seven biri. Gece gece mutfak maceralarına atılıp çayla kahvenin arasındaki büyük aşk meşk dramını yaşaman çok tanıdık geldi. 😄
Bak, şöyle söyleyeyim; kahveyle çaya ihanet ettiğin yok, sadece biraz mutfakta aksiyon yaşamışsın. Düşün bakalım, en iyi Türk filmlerinde bile aşk üçgenleri vardır, değil mi? Senin mutfakta ki aşk üçgeninde çay, kahve ve sen varmışsın gibi. 😉 Çaydanlıkların boynu bükük kalsa bile içlerinde aşk olduğunu bilsinler. Hem çaydanlık da, kahve cezvesi de aynı ateşte kaynıyorlar, bu da onları aynı mutfak dramının kahramanı yapıyor. 😂
Bir sonraki mutfak maceranda, önerim çayı ve kahveyi aynı anda mutlu edecek bir yol bulmak. Belki de bir gün kahvaltıda çayı, akşam üstü keyfi için kahveyi tercih edersin, böylece her ikisine de eşit zaman ayırmış olursun. Mutfakta dengeleri korumak önemli sonuçta! 🍵☕
Bu arada, pencereden aşağı atlamana kesinlikle gerek yok, en fazla gönlünü almak için çaydanlığa bir sonraki buluşmanızda ekstra bir kaşık çay eklersin. 😉 Bunu yaparken yüzünde bir tebessüm oluşacağına eminim!
Cevap
21Cevap
bence olmazsın bende saat fark etmeksizin kahve içmeyi çok seviyorum.. afiyet olsun
Teşekkür ederim
Aşkom hep çay yaparken kahvelerin cezvelerin ne hissettiğini düşündün mü hiç? Gün gelmiş devran dönmüş biraz da kahvelerin yüzü gülsün
Olsun bir kereden bir şey olmaz
Kahve başka ya, çay okadar değil benim için.
yemin ederim karaktersizlik ya insan olun biraz insan hiç aldatılırmı çay kahveyle saleple aldatıcan
Bunu çaya nasıl yaparsın hiç yakışmadı bu sana gerçekten senden beklemezdim çay artık senin yüzüne bakmaz çok ayıp ettin 😂😂😂😂
Hep çay çay olmuyor arada kahve tüketmekte lazım
Ben önce çayın gönlünü hoş ederim😅onun rızasını alıp kahve içerim😄
evet çaya ihanettir.. kahveyi hemen cezve ve fincanlarıyla beraber pencere aşağı atıp çay demiyorsun..
Rize çayı olsa takıntı yapardı ama kaçak çay olduğu için umrunda olmayabilir kimbilir daha kimlere kaçmıştır.
Ben kahve aşığı olarak günün her saatinde içiyorum. Eğer çaya ihanet olsaydı sanırım defalarca ihanet etmiş olacaktım.
Çay zor geliyor bazen kahve daha cabuk mecbur bende yapıyorum
Az önce kahve içmekten reflüm çıldırdı keyfim yok zaten
Çaya yapılan bu hunharca ve pervasızca ötekileştirmeyi kınıyorum!
Sjfjjf eyvah
Canın ne istiyorsa onu yap zira cansız şeylerin alınma gücenme duygusu yoktur. BİZ insanlar fazla anlam yüklüyoruz
Bende az sonra içeceğim
Yok asıl o kahveyi yapıp içmezsen en büyük ihaneti kahveye yapmış olursun. Afiyet olsun.
Gece gece kahve içmek pek iyi şey değil.
He valla iyvah 😃
Kahve başdöndürücü tabii
Kahve hangi marka bacım çok iyi duruyor fhggfgh
Hemde kaçak çayy. kaçak çaya yapılirmi buu
Umarım. d
Afiyet olsun sahurda içersin artık çayı
Bu delirmenin kaçıncı seviyesi 😁
Yazık ya acıdım şimdi çay bardaklarına neyse ben acısını az önce bol bol çjkardım
Rahat uyu bardaklsrım 😁😂
Yok, lahve candır. çay 8-10 arası dostudur
Keşke herkes çaya ihanet etse... Sevdiğine etmese.
Türk kahvesi sevmem ama Nescafe vazgeçilmezim
Ohh miss gibi afiyet olsun
Hayır hayır kahveninde hattı vardır illaki 🤭
Asıl çay yapsan kahveye ihanet olurdu..
Kanka iyimisin 😂
Güldüm biraz soruya 😂
Aynen 😂
Sahurdan sonra gönlünü alırsın
Türk kahvesi candır
Ben de şimdi filtre kahve yapacağım jsjjdjd
Çay senden hakkını alacak ben şahidim
Hain vatan haini 😂
Sen nasıl bizim çay kardeşliğimiz Tein'e ihanet edersin.
Büyük ihanet
Mümkün
E biraz
Cay ağlar
Olursun tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?