Kendisi evli. Su an bir iliski yok iletisim de yok ama onu istiyorum. Benim bu kisiyle bir iliskim olucak mi? Detayli anlatir misiniz?

Kendisi evli. Su an bir iliski yok iletisim de yok ama onu istiyorum. Benim bu kisiyle bir iliskim olucak mi? Detayli anlatir misiniz?

Sadece görsellere bakarak şunu söyleyebilirim ki ferah bir hanede yangın, güzel bir yolun karanlığa çıkması ve çöken bir aile görüyorum. Aileden yalnızca bir kişi sağlam çıkacak.
Nasil yani
Nasılı yok, görsel tarama ve benzerlik kurma yolu ile karşıma çıkan şeylere anlam yükledim ve bunu sana söyledim. Hepsi bu.
Benim bu kisyle bir iliskim mi olucak. Cunku su an iliskim yok benim bu kisyle. Iletisim dahi yok
Bu kişi ile bir ilişkin olup olmayacağını belirleyecek olan unsur kahve falı değil. Fallar sana doğruyu söylemezler, birilerinin hayal bahçesinden çıkardığı bir elmayı sana anlatma şeklidir fal. Gaybı bilme şansımız yok. O yüzden olacakları düşünmek yerine iletişim olacak mı, olmayacak mı, olursa neler kazanır, neler kaybedersin bunları düşünmelisin. Gerisi lafı güzaf.
E dagilan yuva goruyorum dedin
Keşke yazdıklarımı okumak yerine anlamaya çalışsanız.
Cetrefilli konusuyorsun. Acik bir sekilde anlat O zaman. Feraj bir aile de yangin diyon
Ferah bir aile değil, bir hane dedim. Görsellere göre anlam yükledim her şeye.
1. ilk görselde bir hane var ve duman hem üstten öne, hem arkadan yukarı çıkıyor. Buna yangın dedim. Etrafı açık olmasına ve ferah olmasına rağmen o hanede yangın olduğu anlamını yükledim.
2. görselde sağdan ortaya doğru uzanan bir yol var, önü açık bir yol ama karanlığa çıkıyor.
3. görselde de çöken bir aile var. Zira üst taraftar biri tek başına kalırken, diğerleri çöküp aşağıya doğru dibi boylamışlar. Yukarıdaki şahıs tek kalıyor.
Bu şahısların, evlerin, ailenin kim olduğunu anlayacak, buna yorum yapacak olsam seans ücreti alırdım. Bunu da eklemiş olayım.
Peki sadete gelelim. Tesekkur ederim yorum icin oncelikle. Bu kisiyle birliktelik yasiyscaj myim
Sadede geleyim, bilmiyorum. Falı doğru yorumladıysam da evet anlamına geliyor.
Tesekkur ederim
Vade verir misiniz. Dedigim gibi su an aramizds birsey yok. ne zaman baslar
Hanımefendi, beni gerçekten şaşırtıyorsunuz. Ben falcı değilim.
Cevap
2Cevap
tabikide hayır
Nasil yani
bencede nasılı yok görsel tarama ve benzerlik kurma yolu ile karşıma çıkanlara bende bir anlam yükledim ve sana bunu söyledim hepsi bu.
Boş isler ya
tabiki hayir
Nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?