Arkadaşım benim adıma konuşmuş. "O asla bi erkeğin hesabını ödemez, zaten erkekleri sevmiyor kaldıki bi de hesap mı ödeyecek. Borç verir ama hayatta bi erkeğin hesabını ödemez o" demiş benim hakkımda.
Diğer abi de "Biz hesap ödemiyoruz. Teklif var ısrar yok" demiş.
Hatta kız arkadaşımla iddiaya girmiş. Hesabımı o (yani ben) öder demiş o abi kız arkadaşımla tostuna iddiaya girmişler. Bende arkadaşım benim adıma gerekli açıklamayı yapmış dedim. Sevdiğim biri kendisi o yüzden dedimki benim yapım bu sana özel bi durum değil dedim. Üzerime alınmadım zaten dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Para hesabı yapıyorsa hiç gereği yok. Boşuna değer verip paranı heba etme.
Yok be zaten benim netim böyle konularda. Biri beni kullanmak amaçlı yaklaşırsa defolsun gitsin cehenneme kadar
Ama öyle diyende öyle niyet ararım. Affedersinde egosunu çok kaldırmısın sen kim be hesabımı ödersen gelirim. Karşımızda İngiltere prensesi mi duruyor ya.
Bi de ben aralarında en küçüğüm. 19 um
Adam 40a dayanmış.
Bilemedim şimdi mesleği nedir
Hepimiz aynı işi yapıyoruz fabrika
Beyaz yaka mı işçi misiniz? Yani işçiseniz adam bekar mı?
Bu planı 4 kişi yaptık. Beyaz yaka maka yok herkes aynı maaşı alıyo
4 kişi. 2 erkek. 2 kız. Abiler 40 a yakın ve evli. Diğer kız 26. Ben 19
Yanlış anlama da onu diyen abi sana yazıyor haberin olsun.
Hayır sürekli etraftakilere böyleymiş. Kız arkadaşımdan da sürekli kahve vs bi şeyler istiyomuş
Şansını deniyor dikkat edin. Biriniz oltalasın bakalım gelecek mi oltaya
Valla buradaki insanların çıkarımlarına yorumlara inanmıyorum genelde ama sonradan doğru çıkıyo
Bak benim kalbim temizdir. Anlattığına göre bu kişinin niyeti art niyetli kardeş. Hele 40 lı yaşlarda bir erkeklerin gözleri hep 20 li yaşlardaki kızlarda olur. Kendilerini halen genç dinamik olduklarını sanıyorlar ama öyle değiller.
Aynen öyle bi de ben istek atmıştım ona. Sevdiğim bi abi diye. Hep abi diye seslenirim
Yarın bir gün konuşmasında şaka arasında Abi deme bir gün lazım olur der :) yanlış anlama da biz güçlü görünmek adına her şeyi yaparız :) ama insanoğluyuz bu erkek olsun kadın olsun. Hep kendimizden küçüklerle takılmayı severiz. Bazen 50 60 yaşındaki kadınlara bakıyorum yiyecek gibi bakıyorlar.
Yüzsüzlükte son nokta, Yanlış anlama sexist bi söylem olarak algılama ama ben ölürüm yine bi kıza yemek ısmarlatmam 🙄😳🤔
Gurursuzluk bence.
Bi yemeğe ben de 500 lira vermem, Zaten ortalık patladığından beri inadına dışardan bişey yemiyorum ama oldu böyle bi durum oldu dahada ben ısmarlarım çok pahalı bişey değilse șayet
Allaha hergün dua ediyorum iyi ki ben öyle olmamışım, Benim zenginliğim diyorum 🙏☝️
Bide abi dediğine göre muhtemelen senden büyük, Sana karşı böyle ukala davranmasına izin verme, Yanlış anlama ama aklınca sana yürüyo olabilir
Bizde 500 lira vermicez zaten o onun söylemi.
Ki versek bile gelen gelsin yani. Bizde her gün dışards yemiyoruz zaten. O öderse gelirim diye şart koşmak kadar iğrenç bi durum olamaz. Bi de benim en nefret ettiğim şeyler bunlar
Evet hoş değil tabi
Hayır sürekli karım da karım diyor karısından bahsediyo. Çocuklarından bahsediyo. Kaldıki böyle bi yürüme şekli olamaz. Benimkini ödese neyse yürüme denir
Hım anladım, O zaman ya sana takılmıș ya da ciddi söylediyse ayıp etmiş
Ciddi söylemiş bende başta şaka sandım iftar gününü kararlaştırdığımızda anladım ciddi
O zaman gitme onlarla
O gelmeyecek ben gidicem
Hımm anladım, Git o zaman 🤗
Dalga gecmişler seninle sanki
Bi kişi diyo bunu diğerleri beni savunyo