Acayip itici geliyor öyle tipler şahsen kasıla kasıla triplere girmeleri ayrı bir mevzu ağzının üstüne yumruğu indiririm ben şahsen neden benim yediğim içtiğim şeyin parasını ödeyeceksin para kolay kazanılmıyor sonuçta ailen var seninde neden bana harcayacaksin ben zaten buluşuyorsam bunun bilincindeyim maddi durum sıkışık olur simit ayran da yerim yani illa lüks şeyler yemeye gerek yok
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mq odesek itici odemesek itici ne yapak bulusmayak
Herkes kendi yediğini ödesin diyorum anlamanda sıkıntı var herhalde
Sende sıkıntı var hiç gormuyon mu hesabi odemeyen erkek itici diyen kızları
Onlarin kendilerine saygıları yok kendilerini birey olarak görmeyen tayfa
tamam sakın ol altı ustu bır yemek kımseyı zengın etmez kımseyı fakır etmez :) sımıtler benden caylar senden olsun
Hemcinslerinin takıntıları yüzünden
Yorumda kızın biri böyle düşünüyorum diye utanmış neymiş dişil enerjim yokmuş çok cahil yetişmiş bu ülke insanı maalesef
Erkeklerin hesap ödeme zorundalığı hissetme sebebi bu düşük zekalılar işte
Maalesef erkekler öyle tiplere tapiyor
Dişil enerjini arıyorum
Dişil enerji olayı kadar saçma bir şey yok neymiş kendi paramızı ödeyince dişil enerjimiz düşüyormus yok cinsiyet değiştiriyoruz tam batıl şeyler
hiçbir erkek böyle bir kadınla olmak istemez kendi değerini kendin düşürüyorsun. Erkekler yatırım yaptığı kadından vazgeçemez onu bir varlığı olarak görür el üstünde tutar emek verir ona.
Şunu Avrupa da desen senle dalga geçerler
Ya kes Avrupa’da mısın aptal karı
Okurken utandım bir kadın kendi değerini bu kadar mı ayaklar altına alır ömür boyu simit kemir dur
Değer erkeğe para odettirince artmaz karakterle artar kendini geliştirmekle artar saçma sapan dişil enerji sayfasının lafıyla konuşman da komedi
Para ödettirmek değil buradaki amaç onu yakalamaman üzücü zaten. Zamanı gelince bu dediklerimi anlayacaksın. Seyit Onbaşı gibi çocuğun masraflarını da sırtlarsın sen gerçi.
Senin paran burada geçmez
Yüzüne yumruğu indiririm şahsen karşımdaki kişi bunu dese yanlış anlama ama resmen saygısızlik
Kusura bakmada bende ödetmem. Öyle bir dünya yok yani yumruğu nereye indirirsen indir. Erkek egemen bir milletiz hesabı erkek öder bir kadını bir yere davet ediyorsa bunun bilincindedir. Senin tarzınla anlatayım
Davete geliyorsam zaten maddi durumum yetiyordur o an yani egonuzu tatmin edeceksiniz diye de olmaZ
Yahu hanımefendi ego tatmin etmiyoruz adabı muaşeret kanunlarına göre centilmen bir erkek yanındaki kadına elinden geldiğince hesap ödetmez.
Centilmenligi para ödeyerek yapıldığını zanneden Türkiye erkekleri şaşırtmıyor. Kibar olmak saygılı olmak centilmenlik olur yemek parası öder kadına küfür eder bu mu centilmenlik
Tövbe yarabbim ne kadar cins bişiysin sen. Ne küfürü kadına küfür mü edilir bu ne saçma zihniyet. Ayrıca hala at gözlüğünü atamadığın bişiy var “para” orada mesele para değil. Sen kadını parasıyla ezip sonrada istediği gibi kullanır mantığıyla bakıyorsun. Hesabı erkeğin ödemesine maddi bakma şöyle bak arabaya binen kadının kapısını kapatmakla aynı şey ya da yüksek bir yerden inen kadının elini tutup destek olmakla aynı şey
Tamam 1100 lira tuttu diyelim sen 500 liralık bir şey yedin karşı tarafta 600 liralık yedi e sen enayi gibi o 600 lirayı neden ödeyeceksin sen mi yedin o 600 liralık yemeği
Hey allahım karadenizli misin? Belli bir saatten sonra alıcıların kapanıyor. Neden enayilik olsun değer verdiği belki hoşlandığı belki evleneceği belkide eşi yani bunu ödemek istiyor kadın zahmet etmesin istiyor mesele para değil. Ne erkek hesabı ödedi diye enayi olur ne de kadın o hesabın ödenmesine ses çıkarmadı diye çakal yiyici olur
Sizin gibileri daha çok sömürürler yanlış anlamayın o kadar çalış et neymiş centilmenlik diye karşı tarafında parasını ödeyeceksin çok iyiymiş harbi değişik bu Türkiye erkekleri demek ki bu yüzden anlaşamıyorum Türkiye deki erkeklerle. Avrupa da herkes kendi yediğini ödüyor o zaman onlar centilmen falan değiller hiç dediğim gibi centilmenlik maddiyatla gösterilmez
Oda karşısındakini tanımadan atlayan erkeklerin sorunu. Ben zekiyim kafam çalışıyor insan analizim çok başarılı o yüzden herkesi davet etmem. Davet edeceğimi iyi seçerim.
Ne değişik bu Türkiye deki erkekler acı çekmeye alışmışsiniz
Neden acı çekelim. Araba almıyoruz daire almıyoruz alt tarafı bir yemek bir kahvaltı ya da benzeri ufak tefek şeyler. Ödediğimizde batmayız ödemediğimizde zengin olmayız. Abartılı bir tavır acıda çekmeyiz
Zaten kızın biri de yorumda gelmiş böyle düşündüm diye utanmış simit kemir dur diyor neymiş değerimi düşürmüşüm bu ülkenin insanlarindan daha çok farklıyım düşünce yapısı olarak. Zamaninda aldatıldım bu yüzden akillanmadim
Maddi durumu simite yeten bir erkek girer hayatına sana simit alır onuda birlikte yiyebilirsiniz. burada mesele karşılıklı saygı kafa dengi olma ve eğlenme. Nerede ne yediğin nasıl gittiğin ve erkeğin ödemesinin bir önemi yok. Aldatılmak demeyelimde duygusal olarak kullanılmaya müsaitsin
Tövbe ettim Türkiye deki erkekle bir ilişki yaşamam artık çünkü kafa yapımız uyuşmuyor onlar kendilerini kullandirtmaya alışmıs
Full HD TV de 4k görüntü oynatamıyolar diyelim. Full HD de kör olmaya alışmışlar senin gibi 4k hatunu bünyelerinde kaldırmıyomu diyelim 😀😀
Ne bileyim ince düşünen biriyim ben sevgili olundu diye de bana masraf yapmasını istemem gereksiz yere ben böyle yetiştim annem böyle öğretti bana ne kadar aldatılsam da cepte görülsemde bu benim normum oldu artık o yüzden gidipte bir şey istemem veya parasını yiyemem zaten aşk işlerini kapattım anlamıyorlar iyi niyetimi
Sen evlenme teklifi için alınan yüzüğün parasınıda kendin ödemek istersin ben takacaksam ben ödemeliyim diye 😄😄
Ben zaten evlenirsem maddi gelirim olur büyük ihtimalle ama ben evlenmem ya erkekler iyi niyetimi kullanıyor
Belki birgün kafana göre bir erkek bulursun
Hemcinsim bile enayisin demeye çalışıyor bulamam bence ya zaten aldatıldım bu yüzden bir de güvenmem kolay kolay
Ne kadar hassas birisin sen öyle türkiyede yaşamıyosun galiba çok hassas yetişmişsin zorluklara alışık değilsin
Ben mi değilim yaşadığım şeyleri başka birileri yaşasa tımarhaneye giderdi büyük ihtimalle
Kime göre neye göre? Bence hassassın. Çok zor şeyler yaşadığına çok acılar sıkıntılar uykusuz geceler geçirdiğine eminim ama çok daha ağırlarını içine atan vardır
Liseden beri int*harı deniyorum , sürekli dışlanıyorum küçükken yaşadığım travmatik olaylarin haddi hesabı yok , psikolojik acı çekiyorum 5 senedir organıma vuruyor sürekli ilaç kullanıyorum yani böyle bir kere hassas durduğuma bakma yani kendi kendimi int*hardan kurtardım ağlaya ağlaya morardı göz altlarım artık. O yüzden kimin ne yaşadığını bilmeden hafif veya ağır demeniz mantıksız her insanın psikolojisi farklıdir umarım gönlünüzce olur her şey
Gerçekten iyi değilsin. Herşeyi doruklarda yaşıyosun tepkiyide öfkeyide kırgınlığıda çok uçlarda yaşıyorsun bu zaten sağlıklı bir ruh hali değil. Muhtemelen aşkı sevgiyide böyle yaşıyosun ve sonundaki hayal kırıklığı çok büyük boyutlarda oluyor
Artık kabuğuma çekildim zaten erkeklere karşı öyle bir kinlendim ki artık tiksiniyorum erkek görünce iyi niyetli oldum diye suistimal etti çöp herifler canlari cehenneme çoğunun dediğim gibi onlara köle muamelesi yapmak lazım. Keske bende sadece para olarak gören tiplerden olsaydım en azından aldatılmazdim insanın gücüne gidiyor
Erkeklere bu kadar kin besleyen birisi bir erkekle bir diyalog kurdu yarım saattir. Demek ki mesele tüm erkekler değil buda iyileşebileceğine dair bir işaret hala bana hakaret etmedin mesela ve bence sokakta erkek görünce içten içe demediğini bırakmıyorsun
Küfür veya hakaret kullanmam insanlara düşmanımın bile iyiliğini istiyen tipim ama bilmiyorum ya mesela geçen sene sevgililer gününden bir gün önce hediye aramıştım soğukta o kadar ben demesem buluşmayacakti bile bir gittim belediye çiçeği bile vermemişti bana hadi geçtim sonra diğer kızları gördüm ellerinde çiçekler insan üzülüyor o kişiyi geçmişte bıraktim ama o olayı unutamıyorum ben demesem adam elimi bile tutmuyordu bende ayrı bir safmisim yanlış anlamayın ama erkeklerin çoğu bu yüzden köle muamelesi gormesi mustehak hakediyorlar
Sen yanlış kişileri ve yanlış şeyleri seviyor olabilir misin? Sanki sen de çok parlak değil gibisin yani bu umursamazlığa geçen sene 14 Şubat değilde daha ileri bir tarihte yol verdiysen bu senin hatan görünen köy klavuz istemezmiş
Birde parası yoktur diye aç aç gezmistim teklif bile etmemişti yemeğe gidelim diye ben öderim yemek paramı, birde hastaydım aç kalmamam lazımdı ne oldu sonuç boynuzlandım sonra ayrıldıktan sonra it gibi 6 ay hastane hastane gezdim karaciğer yağlanmasından üzüntüden stresten dediğim gibi benim gibi düşünen insanlar fazla Türkiye nin cahil erkeklerine
O an akıl edemedim zaten 1 hafta sonra da ayrıldım ben
1 hafta seni düşündüren ne oldu 😄 üzgünüm ağlanacak haline gülüyorum ama eminim sende gülüyosundur. Türk erkeklerine fazla değilsin kendini elde garanti olarak gösterdiysen egosu olanların tatmin olmaları için fazlasın
İnsan gibi olduk diye inşallah çoğu da parasını yedirir yedirir beş kuruşsuz kalır beyinsizler çoğunun kendisine saygısı yok zaten
Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirmiş oldum vaktinizi aldım
estağfurullah ne şişirmesi zehrini akıttın gece gece iyi gelmiştir sana benim için memnuniyetti
😂😂
Haklı değil miyim
Saygı duyuyorum. Alman usulü en doğrusu. Herkes yediğini içtiğini ödeyecek. Bu olması gereken.
Yorumda hemcinsimin biri de böyle düşündüğüm için utanmış bir de simit kemir sen diyor bana şaka gibi cidden
İnsanlar çeşit çeşit
Racon bu ama
Ne raconu saçma sapan şeyler
Racon dediğimiz olaya saçma demen kırıcı oldu. Ben bu raconu hayatımın çoğu noktasında uyguluyorum
Sen şimdi dişil eril enerji olayına falan da inanıyorsundur büyük ihtimalle
O ne ki
Eril enerji erkeklerde oluyor dişil enerji kadınlarda oluyor öyle diyorlar mesela ben sevgilime para odetince falan dişil enerjim artmış oluyormuş ama ben odetmiyorum bu yüzden dişil enerjim azalıyor böyle saçmalık işte
Harbi saçmalik yeni nesil icatları