Ve tabii ki tarifler ballandıra ballandıra anlatılırdı.
Bu arada yemek tariflerinden karnımızda doyardı sanki :)
O yemeğin adı kondu mu. gerisi kolaydı.
Şimdi sosyal medya iftar mönüleriyle dolu.
Hele birini açıp bak, devamı geliyor.
Gün boyu her gördüğüm tarifi kaydediyorum. Okuldan eve gelince yorgunluktan en kolay neyse onu tercih ediyorum tabii ki.
İhtiyarım ben, daha öyle ayrıntılı yemeklerle uğraşamam.
Eee siz de iftarda ne var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Makarna
Mantığı, ruhu, gönlü doyurmak önemli. Oruç bizi tutmalı, namaz bizi kılmalı.
Kul hakkı olduğunu düşünüyorum açıkça dillendirmek hoş değil.
Fikir olsun diye paylaşmak ayrı konu tabi
Fikir edinmeye çalışıyorum ☺️ yaklaşık 2 saat civarı kaldı iftara - ve ben daha bir şey yapmadım 🫠
Öncelikle, iyi niyetle yaklaşarak yazdım sû-i zan etmedim fakat profil fotoğrafınızda bir hile sözkonusu ise yanlış yere yorum yazmışım demektir. Profil fotoğrafınızı değiştirmenizi öneririm. Ben farklı yorumlayan biri değilim ama yine de hassas olmak gerek. Eğer masum ve iyi niyetle sorduysanız evdeki malzemelerinizi söylerseniz öneride bulunabilirim
Öncelikle Çok teşekkür ederim ☺️ ilginiz için / makarna ve çeşitleri var / kırmızı mercimek var / biraz 2 adet kemer patlican var soğan var 3 kabak var patates var 🤔
Siz takılmayın profil resmine art niyetle sormadım soruyu ☺️
Kırmızı mercimek soğan ve patatesi kabuğunu soyup tencereye koyun suyun içinde haşlanınca blender dan ya da süzgeçten geçirin. Normalde blender kullanılıyor havuç da konuyor mercimek çorbası yapabilirsiniz.
Salça ya da domates varsa soslu yapabilirsiniz yoksa pul biber tuz ile sade yapabilirsiniz patlıcan patates ve kabağı soyup şerit gibi doğrayıp biraz sıvıyağ veya zeytinyağı ile harmanlayıp fırında ya da ocakta kızartarak yapabilirsiniz.
Tek seferde hepsini birden harcamanıza gerek yok ama bu şekilde seçenek olabilir sizin için. Ayrıca makarna yapabilirsiniz. Ya da sebzeli makarna deneyebilirsiniz
Kendi tarifimi vereyim size aklınızda bulunsun
Soğan, biber, domates sos , pul biber , terağı , sıvıyağ ile makarna yapıyorum.
Patlıcan, patates, kabak başka sebzeler de ilâve edilebilinir havuç brokoli vb gibi tercihe bağlı bunları yağ ve baharat ile harmanlayıp fırınlıyorum. Ocakta yagda kıızartma yapıp ayrıca bir domates sos dökebilirsiniz üzerine
Çok teşekkür ederim ☺️/ umarım yetişir zira maksimum 30 dk kaldı iftara ben Buğün makarnayı pişireyim / bi sonraki tarifi pazartesi gününe saklamıç olurum / ne yemek yapayım derdi olmaz 🌸 bu arada profil fotoğrafını değiştim ☺️ bilginiz olsun tekrardan çok teşekkür ederim ☺️ hayırlı iftarlar olsun inşaALLAH 🤲🏻
Est. Eski üyeyim. Fotoğraf , sîmâ tanıdık geldi. Hayırlı iftarlar. Şifâ olsun. Allâh kabul eğlesin
Fırında pişmesi biraz zaman alır ama ocakta yagda kızartırsaniz peceteyle fazla yagini alın derim. Dûa ile
Aminn inşaALLAH 🤲🏻
Nerde karşılaşmış olabiliriz ☺️
Eski üyeyim dönem dönem uğrar giderdim.
Bazen kısa bazen uzun aralıklarla uğradım buraya. Arayışım yok.
Estagfurullah ☺️ hocam
Olurya / belki üniversiteden karşılaşmış ola biliriz diye düşündüm bir an ☺️
Zannetmiyorum.
İyi akşamlar size
İyi akşamlar dilerim ilginiz alakanız içinde çok teşekkür ederim ☺️
ogretmen diye belirtme sebebin
Bi amaç olsun diye belirtmedim ☺️
Biz diye belirttim zaten / ben demedim ☺️