Gözüne sürekli bakarak anlatması zordur da ondan anlatacaklarını toparlamak icin algısını dikkatini kendi konustugu kelimelere odaklamaası lazım. senin dudak ve gözlerine kasıtlı bakma değil o kendisi konusurken senin araya girip girmeyeceginden veya kendisinin dinlenip dinlenilmediğinden emin olma için mimik ve göz hareketlerini istemsiz kontrol etme.. bilinç altı...
044 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir amaç yok yani
Soran+1 yılsana ssordum
Soran+1 yıltamam ama diyorsun ki normal birşey
Soran+1 yıluzaktımm yakın değilkii
Soran+1 yılama çok etkili baktı gerçekten
Soran+1 yılbende onu etkilemek istiyorum o yüzden
Soran+1 yılanlamadım?
Soran+1 yılne yapmalıym peki?
Soran+1 yılneye başlamış olmam yahu?
Soran+1 yılama neden yaaaa
Soran+1 yılkursta tek etkilenen ben değilim ama hoca ve ben arasında diyorssan tabiki ben
Soran+1 yılaynen öyle ve sen benim hocam yaşındasın :/:/:/:/:/
Soran+1 yılgerçekten sıkılmıyorsun uzun uzun yazıyorsun çok teşekkür ederim ama ben hocadan çok etkilendim elimde değil oda benden etkilensin istiyorum işte :/:/:/
- +1 yıl
burdaki sordugun soruda bile saklanıyorsun... korkuların üstüne git.. bulundugun açıyı değiştir... onun farklı bakış acıdan bakmasını sağlabilirsin... buradan başla... karşındakini tanı... hedefe ulaşmak icin hedefindekini iyi analiz etmezsen onu elde edemezsin. elde ettin sanarsın bir açıkda elinden kaçırırsın...
Soran+1 yılya biraz daha açık konuşurmusun lütfen :/:/:/ şunu yap bunu yap de tam olarak
Soran+1 yılutanırım mesaj atamam burdan anlatayım sor soru cevabını vereyim
Soran+1 yılsenin mesleğin nedir?
Soran+1 yılunutmuşum kusura bakma :///
Soran+1 yılEee?
Soran+1 yılmesaj atmicam bekleme
- +1 yıl
zorlamıyorum ki zaten... şunu bunu yap diye soyle diyen sensin.. bende sana detayını tam bilmedigim bişey hakkında bunu anlatmam imkansız dedim.. bunun icin seri ve hızlı konusmak icin dedim.. seni tanımıyorum seni etkilemek icin adım da degil... istersen detay konusuruz. burada o kadarda detaya giremem.. sen nasıl utanıyorsan bende verebilecegim bir kac ornekle herkesin okuyabilecegi yerde afiş olamam
Soran+1 yılhaklısın tamam ama bende mesaj atamam
- +1 yıl
tamam ben de illa mesaj at demiyorum.. ne güzel soruyorsun bende cevaplıyorum.. ama şunu bunu yap diyemem.. bunun icin detaylara ihtyiyacım var... nedir ne degildir ney ne zaman kiminle ne kadar gibi soruların cevapları burada yazılardan cok cok fazla oldugunu tahmin ettigim iicin soyledim...
Soran+1 yılerkeksin tamam hocamda senin yaşında ama diyelimki sana detaylı anlatım şunu yap bunu yap diyeceksin etkili olucakmı?
Soran+1 yılevlimisin?
Soran+1 yılçocuğun mu var tamam o zaman güvenebilirim sana atıyorum mesaj
En İyi Cevaplar
kesin s*kmek istiyo. Yok öyle bir şey. Takılma bu kadar ufak detaylara. Cidden çok düşündüğünüzü kanaatine varıyorum. Erkekse bir anlık azgınlığıdır daha fazlası olmaz çünkü muhtemelen evli biridir. Ve mümkünse saçma sapan davranışlarda da bulunma.
01 Yorumla
Soran+1 yılevli değil bildiğim ama bana çok sempatik geliyor
+1 yılGozlerine ve dudaklarina bakarken nasil bakiyordu sen ona dikkat et. Bakislar anlatir her seyi. Gozlerini falan kacirmayacaktir, yasca buyuk diyorsun tecrubelidir zaten cunku. Sen dikkat et opmek isteyebilir ve belki dah fazlasini da.
05 Yorumla
Soran+1 yılbenden 5-6 yaş büyük dostum yani sevgili olsak bile onun yanında çocuksu kalırım buda onun farkında ama ben onu çok sempatik buldum yanımda kız kuzenim vardı ve konuştuğumuz konu '' eğitimim hakkında'' bir ara anlatırken süzdü beni ve gözlerime baktı ben bilerek çekmedim gözlerimi sonra ara ara dudaklarıma falan baktı
- +1 yıl
Yasca buyuk dedigin bu muydu? O zaman iliskiye bile baslayabilir hatta evlenebilirsiniz.
Soran+1 yılvaov ama dediğim gibi çıksak yanında çocuksu kalırım boyum 1.55 yani bakmaz bence bana ve aynı mesleğiz ben şu an okuyorum oda bana öğretiyor
- +1 yıl
Bence dikat cekme cabalarindan vazgec, git universiteye hazirlan
Soran+1 yılDikkkat çekme çabalarım yok normal davranıyorum ben
+1 yılTemas sorunu olabilir ben göz içine bakarak konusamam mesela dudaklara ya da başka tarafa odaklanirim
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mahrem bir bakış atmış hepsi bu sende ne anlama geldiğini biliyorsundur yani
00 Yorumla
+1 yılöküzün altında buzağı aramayın. nereye baksın adam. ya ağzına ya gözüne bakacak zaten
00 Yorumla
+1 yılsen öyle sanmışsındır hocanın gözleri miyop şaşı ya da hipermetropsa ondandır
015 Yorumla
Soran+1 yılhayır.
- +1 yıl
(-: aslında sen cevabı zaten biliyorsun
Soran+1 yılcevabı bilsem sormam ki ama
- +1 yıl
bence tatmin amaçlı soruyosun emin olmak için sende hoşlanıyorsun evlenin ne diyelim
Soran+1 yılyaşça büyük yahu ne yaptın sen hocam yani bakmaz o bana
- +1 yıl
senin gönlün var gibi bakar öyle bir bakar ki sende bunu iyi biliyorsun
Soran+1 yılgönlüm var mı emin değilim ama hoşlantı gibi birşey var çok çekici sempatik ve çok şirin geliyor önceliklede gülüşşü diyorum...
- +1 yıl
bence sen adam için bulunmaz kaftansın küçüksün onun gözünde tazesin yani af edersin de sonra güzelsen çekiciysen adam sana sarmıştır
Soran+1 yılbence çekici değilim 1.55 boyum var minyonum. sss
- +1 yıl
boyla alakası yok yüzün güzelse ve tatlıysan seni kaçırmak istemez sen sen ol da adamın bir anlık zevkine kurban gitme
Soran+1 yılhaklısın bana çocuksu suruyorsun diyorlar bide
- +1 yıl
e yani düşün işte sen
Soran+1 yıldoğru düşünemiyorum şu an
- +1 yıl
düşüneceğin zamana kadar mesafeli ol
Soran+1 yılyarın göreceğim hocayııı
Ona karşı görüşün nedir gençmi yaşlımı
013 Yorumla
Soran+1 yılgenç 24 yaşlarında falan üni bitirmiş ama ben lise son
Soran+1 yıldoğrudur kurs hocam zaten sadece hafta sonları gidiyoruz ama çok hoş birisi
Soran+1 yıltopluca
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yılkötü düşünmemki ben öğreni öğretmen en fazla ne olabilir ki diye düşünürüm
- +1 yıl
Eee ne olabilirki diye düşünürken fazlasını görünce hiçte iyi düşünmezsin hem hocanı hem kendini zor durumda bırakırsın henüz bişey yok zaten adam etkilenmiş erkek sonuçta engel olamamış ama senn bir kız olarak dikkatli olman gerek normal konuşabilirsiniz son senen zaten bu senenin sonunda istediğin gibi hareket edebilrsin şu sene dikkatli ol yeter
Soran+1 yılbende ondan etkilendim zaten onunki normal çok sempatik ona hep gülümsüyorum yani
Soran+1 yılpeki teşekkür ederimm
+1 yıliyiki kalçana bakmıyormuş:)
03 Yorumla
Soran+1 yılbelkide arkadan bakmıştır bileemem
- +1 yıl
kalçaya hayır diyemem:) öpüşürken dokunmaya bayılırım
Soran+1 yılnerden nereye gitti konu yahu
zaman kötü kolla dötü
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir durum yok bence
+1 yılseninle birlikte olmak istiyor nesini anlamadın
03 Yorumla
Soran+1 yılhoca ve öğrenci yani o kadar da değil bence amacı
- +1 yıl
niye hiç birlikte olan yok mu hoca-öğrenci?
Soran+1 yılbenim öyle birşey yapmicağımı biliyordur
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem gözlerine hemde dudaklarına bakıyordu demek.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle birşey yaptı
Cevap sahibi+1 yılHer şey olabilir , hani gözlerini kaçıyordur belki diyeceğim ama yanlış yere kaçırıyor
Soran+1 yılderken?
Cevap sahibi+1 yılYanisi sen bir şey hissediyor veya hissetmiyorsan da temkinli ol , senden gözlerini kaçırsaydı ilgisinin belirtisi olabilir diyecektim ama bu kadar cesaretli ise farklı boyutta da bakmış olabilir , yine de ön yargılı olmamakta fayda var.
Soran+1 yıldoğru evet
Cevap sahibi+1 yılTamam ben gidiyorum
Soran+1 yılpekala
Cevap sahibi+1 yılHoşça kal kendine iyi bak.
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Öpmek istemiş seni..
05 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
Soran+1 yılistese bilene cesaret edemez
Soran+1 yılyani
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzaklaş. kaç hatta
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yıldudağına bakıyomuş surekli tuhaflık yok mu.
Soran+1 yıltuhaflık ne onu söyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sey etmek istiyoo :((( kac kac
00 Yorumlaadamın niyeti kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılaçık konuş
Soran+1 yılöyle bişey yapmicağımı biliyor
+1 yılUzaklas opucek seni
025 Yorumla
Soran+1 yılhocam yani sonuçta ve yaşça büyük
Soran+1 yılo kadar cesaret edemez
- +1 yıl
Sen istiyomusun peki
Soran+1 yılşuana kadar hiçkimseyi öpmedim dudaktan
- +1 yıl
Ama sende onun dudaklarina bakiyosun ve sana çok çekici geliyor dimi
Soran+1 yıldudaklarına bakmadım gözlerine bakıyorum ki hoca zaten çekici çok sempatik
Soran+1 yılkonuştuğumuz konuda '' eğitim ''
- +1 yıl
Ama o senin dudaklarina bakiyosa demekki çok çekici gelmiş ona
Soran+1 yılstresten dudaklarımı yiyordum o sıra ve o bana birşeyler anlatıyordu gözlerimin içine bakıyordu dudaklarıma ve ben birşey anlatırkende dudaklarıma acaba dişlerim aralıklı diye dikkatinimi çekiyor?
- +1 yıl
Kesinlikle seninle ilgili opsme fantazileri kuruyor
Soran+1 yılama mesela anlatırken susmadı yani düşünerek konuşsa şaşırır birşey olur bence
- +1 yıl
Bende öyle olmuyor mesela ben dudaklara bakarken hem konusurum hemfantazi kurarim öperim ve göğüslerini sıkarım hayalimde
Soran+1 yılhocadamı böyle düşündü bir ara süzdü beni gözünde 2 saniye falan sürdü tabi sonra tekrar gözlerime baktı tabi bunlar olurken yanımda kız kuzenimde vardı tek değildim
- +1 yıl
Hmmm göğüslerin de takildimi hic suzerken peki
Soran+1 yılbakmıştır
- +1 yıl
Ozaman kesin göğüslerini elleme fantazisi kuruyodur hic hocanin önüne dikkat ettin mi penisi kalkmis olabilirmi belli oluyomudu hic
Soran+1 yılbakmadım oralara dediğim gibi hep gözlerine baktım o konuşurken bazende başka yerlere baktım
- +1 yıl
Kizim bunları sana anlatirkem benimki bile kalkti hocaninkide kalkmistir kesin seni arzuluyor olabilir göğüslerine bakiyo dudaklarına bakiyosa kesin arzuluyodur seni
Soran+1 yılbu kadar açık sözlü olduğun için teşekkürler ama ben hocayı çok sempatik buluyorum be belki ondan bana böyle geliyordur
- +1 yıl
Hic bisey tek tarafli değildir bakiyosa vardır biseyler senden hoslanmistir
Soran+1 yılya ama yaşça büyük ve hocam yani ne bileyim bence biz yanlış anlıyoruz yahu
- +1 yıl
Özele gelsene bisey solicem sana
Soran+1 yılolmaz burdan söyle
- +1 yıl
İyi geceler ben yatiyorum :-)
Soran+1 yılsanada
+1 yılHoşlanma adimlari..
08 Yorumla
Soran+1 yılyaşça büyük benden
- +1 yıl
Farketmez.. insanda bu istek olduktan sonra.. evli bile olsa hoslanabilir.
Soran+1 yılzaten benden hoşlanmasını etkilenmesini istiyorum
- +1 yıl
Sende bakiyo hissedebilirsin.3. bir sahis disaridan baksin anlar..
Soran+1 yıl3. şahıs olmaz çünkü orda yakın arkadaşım falan yok
- +1 yıl
Hmm
Soran+1 yıl... ssss
Soran+1 yılne yapıcağımı bilemedim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler