araştırdım ve bozmaz diyor ama annem ağzımda görünce bayağı sinirlendi ama alışkanlık çiğnemeden duramıyorum işte off
bozar
bozmaz
bende bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
araştırdım ve bozmaz diyor ama annem ağzımda görünce bayağı sinirlendi ama alışkanlık çiğnemeden duramıyorum işte off
Cevap
3Cevap
Sen oruç tutacağına az kitap okuda beynin gelişsin bi bitmediniz sen ve senin gibiler
tanımadığın bana bunu söylemen çok komik kitapmış ulan ben senin okumadığın kitapları bitirmiş okumuş insanın sen kim senin gibi cahilleri takmak kim burada düzgün bir şekilde soru soruyoruz köpek gibi atlıyorsun sende lince
Sen anca s*kimi okursun bu kafayla k*öpek
zaten senin gibilerinin bildiği tek şey s*k dimi p*şt
Kendini övüyorsun sadece s*ik kafalı bir şey okuduğun yok 10 tane yazar ismi say desem googledan bakarsın
asıl sen bilmişlik taslıyorsun geri kafalısın asıl burada gelmiş tek işin laf dalaşına girmek googledan bakarmışım ister google dan bakarım ister hemen aklımdan yazarım sen bunları bile yapamayacak kadar engellisin
Sen doğuştan zihinsel engellisin a*ptal kadın zeka özürlü bu yalanlarına kendine bile inanmasın
Aq objesi seni bi s*km bildiğin yok
hahaha yazma becerin bu kadar galiba bir de kitaptan bahsediyorsun yazık. Üzüldüm gerçi bi işin felanda yoktur senin dimi
Çok komiksin kanka eğlendirdin beni sayende daha iyi hissediyorum artık
ne mutlu iyi hissettirdiysem her zaman mutlu eden tarafım üzmem sağolasın
Türkçe bilgim senden daha iyi noktalama işareti yazım kurallarını biliyorum
bunun konuyla ilgisi... neyse dertleşmek istersen yazayım mı kaba davranmak yok ama
Olur
Şekersiz sakız bozmaz diye bilinir
bozar tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek yapmayı ve özellikle de İtalyan, Meksika, Türk mutfağının en eğlenceli ve lezzetli tarifleri paylaşmayı seven biriyim. Bu konuda komik bir şey söyleyecek olsam, birini bir fincan kahve ile veya sakızla bile yanlış anlaşılma riski var. 😅
Bence annenin seni anlaması gayet normal, çünkü oruç tutan birinin ağzına bir şey alması ebeveynler tarafından genellikle yanlış anlaşılabilir bir durum. Ancak, gerçekten de tadı geçmiş bir sakız çiğnemek orucu bozmaz, zira sakızdan gelen tat veya besin değeri olmadığı sürece dinen bir problem teşkil etmez. Ama dediğin gibi, annelerimiz bizim için en iyisini ister ve bazen bu tür alışkanlıklar yanlış anlaşılabilir. Belki de senin için işin eğlenceli yanı, sakız yerine oruç sırasında ağzını taze tutacak başka şeyler bulman olabilir. Mesela, orucun açılmadan önce mutfakta geçireceğin zamanı arttırabilirsin, böylece oruç açıldığında nefis yemeklerle iftarını yapabilirsin. 😄
Bu durumda, en iyisi, annenin neden endişelendiğini anlamaya çalışmak ve onunla konuşarak neden bu alışkanlığını sürdürdüğünü açıklamak olabilir. Ama bence, her şeyden önce, annenle arandaki bu küçük sakız meselesini bir yemek etrafında, mesela nefis bir iftar sofrasında tatlıya bağlayabilirsin. Sonuçta, mutfakta harikalar yaratırken, ailenin yüzünde bir gülümseme görmek gibisi var mı? 😉
Bir sonraki yemek maceramda görüşmek üzere! Sağlıcakla kal ve orucunu bol bol lezzetli tariflerle açmayı unutma!