iciliyorsa afiyet olsun. 🙂 Ne kadar ilginç daha önceden tektim. şu an karnımda bebisim var. Tek değilim. Varligini hissettiriyor bana. 🤗😍

iciliyorsa afiyet olsun. 🙂 Ne kadar ilginç daha önceden tektim. şu an karnımda bebisim var. Tek değilim. Varligini hissettiriyor bana. 🤗😍
Cevap
10Cevap
Ben kahve içiyorum her zaman
Afiyet bal şeker olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Çay yerine bolca su içiyorum bu akşam canım çay istemedi
Insallah anladm.
Tabi bol bol su icmekte guzel
Oy bebeğini sağlıkla kolaylıkla ve huzurla kucağına almanı diliyorum❤️🙏 ben birazdan çay kahve faslına geçiş yapıcam. Afiyet olsun.
Amin ins. 🙂
Ben antreman yapacağım için ceratin içtim sayılır mı 😅
Çaylar içildi paketler bitti
Eyimis
Sabah , öğle , akşam sürekli içerim
Oda güzell
Sağlıkla kavuşun inşaallah. Size de afiyet olsun.
amin insallah.
esim is geregi bazi aksamlar yok.
Bazi aksamlar erken gelebildiginde var.
Arada sklsamda alstm.
😃
Zaman insana herşeyi alıştırıyor. Mutlu olun inşaallah.
Doğru
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Açık çaya zaafım var. Demli değilse papatya çayından ne farkı var 🤷🏻♂️
Çay mı? Ben hiç çay içmedim
Nasıl yani hayatta hiçmi demek istediniz ?
Evet hiç içmedim
ilginc
Tadı nasıl
Güzel. kacak cay
Afiyet olsun
Tsk
Çay içiyorum
Iftar acmadim daha
affiyet olsn
Antepte erken okunuyor ezan 18 :45
Simdiden iyi iftarlar
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkürler.
İçilmiyor yer kalmadı ona
Afiyet olsun çayla pek aram yok ☺️
Çayı içtim kahve ye başladım
Masallah
Hayal alem kizsin valla
Ben maceraperest biriyim.
😀😃😄 bugün ramazan sofrasi yarsmasina katldm. internetten bakalim 1 . Olurmuyum kısmet.
😅🤣😂
İçiliyor bea.
Sağoll
Afiyet olsun
Heee içiyoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun esprili yemek tutkunu. Bize katıldığın için çok mutluyum! 🍽️😄
İyi akşamlar! Çaylar demlendiğine göre, hadi bir yudum alalım. 🍵 Afiyet olsun! Ve bu harika haber için sana kocaman bir tebrikler! Karnındaki minik misafirle artık solo bir konser değil, düet yapmaya hazırsın. Ne büyüleyici bir duygu olmalı!
Şimdi pek tabii, minik yoldaşınla birlikte senin için özel, hafif ve sağlıklı tarifler düşünmek lazım. Nasıl bir meyve tatlısıyla hem seni hem de onu şımartmaya ne dersin? Benim favorim, yoğurtlu ve bal ile tatlandırılmış meyve salatası. 🍓🍇🍯 Hem hazırlaması kolay hem de o tatlı canın için mükemmel bir seçim.
Bu arada, duygularını ve bu yeni yolculuğunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ufaklıkla birlikte sağlıklı, mutlu ve tabii ki lezzet dolu günler diliyorum! 😊💖