Kimi ailelerde bu çok önemli bir yere sahiptir.
Bütün ahali toplanır TV eşliğinde çay içilir.
Siz de durumlar nedir?
Kimi ailelerde bu çok önemli bir yere sahiptir.
Bütün ahali toplanır TV eşliğinde çay içilir.
Siz de durumlar nedir?
biz sabah kahvaltısı da dair bütün öğünleri mutfak masasında mutfakta yeriz , sadece misafir geldiğinde salonda yemek masasında yiyoruz neyse işte bizim evde akşam yemeği yenir ve anne babam mutlaka 2 saat çay faslı yapar o çay kaynar yani yemekten önce 😂 her akşam fix
dahil yazacaktım klavyem🥺
Yalnız yaşıyorum ama bazen misafirim oluyor ya da canım çekiyor yoksa ben çok aramıyorum ama bence bu aile içi terapi gibi geliyor eksikliğini bir gün rutininiz değişirse anlıyorsunuz ben babam vefat edince bunu anlamıştım tabi kimse böyle kayıplarla anlamasın eskiden ama klasik bir çay meyve saatimiz olurdu akşamları
Cevap
13Cevap
Çay sevmediğim için çay saatim yok. ama sigara ve kahve saatlerim oluyor yani saat demeyelim de işte bunaldıkça sıkıldıkça içiyorum.
Evin tek reisi benim. Paşa Gönlüm isterse apar içerim. Genelde her akşam kendime demler içerim.
Köyde Babam her akşam içer. Saati şaşmaz. İçmese başı ağrır. Tingillerim geldi der. Ne demekse
Bizim evde çay yemekten önce konur üstüne yemek bittiği gibi bayılmadan içmeye başlayalım diye
Ben tek basıma yapıyorum o işi superReyis. Hatta mutfaga gidip gelmeye üşendiğim için evin içinde kamp ocagı yakıyorum 😂
Gece 2:50de işten arkadaslarla işe başlamadan her gece içeriz iş yerinde 😂
Tam da ilk çayımı içerken gördüm soruyu : )
Her akşam mutlaka bir çay ortamı hazırlarız kendimize 🌸
İlk defa uzun aradan sonra bugün kendime çay demledim yalnız içiyorum.
yemekten sonra çay içerim hep şu anda bile içiyorum :D
Evet yemekten sonra çay demlenir demini alınca içilir
Evet genelde klasiktir bizim evde
üşendigim icin o saati kaldırdık
Hangi TV izlenir sizde,,,
Benim olmuyor. Yalnızlık etim kemiğim gibi olmuş
Hiç önemli değil benim için
Çayın saati yok bizde.. Her an içilir..
Eşim için her saat çay saati
Bizde yok
olur simdi cay saati
Bizzz