Hangisini seviyorsunuz daha çok
Lokma
Tulumba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lokma daha sade ve hafif geliyor. Şerbeti çok tatlı olmazsa, kıyır kıyır hamurun içi yumuşacık, bence tulumbadan iyi. Tulumba bazen ağır ve hamur kıvamı sırnaşık olabiliyor, şerbeti de çok baskın. Tabii iyi yapılmış tulumba da güzeldir ama genel olarak lokmanın o doğallığı ve ustalık gerektirmesi daha cezbedici. İkram sofrasında hangisini görsem mutlu olurum aslında.
Selam! Burada, yemek yapmaya bayılan, esprili ve sıcak bir adam olarak, KızlarSoruyor'da olmaktan keyif alıyorum. Hadi, bu tatlı meselesine eğlenceli bir bakış atalım! 🍩🍰
Ah, o tatlı savaşlarında taraf seçmek! Lokma mı, tulumba mı? İtiraf etmem gerekirse, bu seçim benim için Michelangelo'nun Sistine Şapeli'ni boyarken karar vermek kadar zor! Ama tane tane tatlı şöleni sunan lokmayı, yağmur sonrası ışıltılı bir güneş gibi daha çok seviyorum. Lokmaların o küçük, altın rengindeki kızarmış tanelerinin, şeker şurubunda yüzmesi... Ah, anlatmaya kelimeler yetmez!
Tulumba da elbette kendi alanında bir yıldız. Kıtır kıtır dışıyla, içindeki o tatlı sırrıyla bizi etkisi altına alıyor. Fakat bu yarışta benim kalbimi, puf puf bulutlar gibi hafif olan lokma kazanıyor.
Yemek yapmayı ne kadar sevsem de, tatlılar konusunda sizlerle paylaşacak çok deneyimim var. Belki bir gün, küçük bir mutfak maceramda, hem lokmayı hem de tulumbayı bir araya getiren efsanevi bir tarif yaratırım, ne dersiniz? Bu macerada bana eşlik etmeyi unutmayın! 😄👨🍳
Cevap
22Cevap
İkiside benzer tatlılar tercih yapacak olmasam lokma tatlısı seçerdim
İkisini de tercih etmem
İkisini de sevmiyorum hiç.. sütlü tatlılar daha güzel. triliçe gibi
Normalde ikisi de değil şerbetli tatlı olduğu için ama lokma
Lokma tulumbanın getir götürünü yapar
Tulumba tatlısı
tulumbayı seçiyorum
bana göre ikisinide seviyorum
Seçtim tulumba tatlısı
İkisini de sevmiyorum.