Bir adet 20 tl, kilosu en az 320 Tl olmuş. Çeşidine göre değişiyor, 850 /550 tl olanları söylemiyorum bile. Siz tüketicek misiniz hurma?

Bir adet 20 tl, kilosu en az 320 Tl olmuş. Çeşidine göre değişiyor, 850 /550 tl olanları söylemiyorum bile. Siz tüketicek misiniz hurma?

Cevap
11Cevap
Evet hurmasız ramazan olmaz alacaz mecburen
Hayır yemeyeceğim.
Oruç tutmadığım için hurmada almıyorum ramazan ayında
evet tüketeceğim ben zaten ramazan dışında normalde de tüketiyorum ara öğünlerde harika oluyor türk kahvesi ve hurma
Benim 12 ay severek tüketiyorum. Özellikle ara öğünlerde kahve yanında iyi gidiyor
hurmada yemeyelim yani bunu mu istiyonuz ajsjwldjdj
Hurma çok severim de bizim evde her Ramazan olmaz.
bir kilo hurma 320 tl okey çok pahalı gıbı gorunüyor ama değil , orucunu hurmayla açan kaç kişi vardır aslında
Az da olsa evet tüketiyorum
sadece ramazanda değil her zaman tüketirim
hurmasız adımımı atmam ramazanda
hurma sevmem o yüzden sorun yok
Tabi ki ramazan hurmasız olmaz 👌😇
Hurmasız ramazan olmaz tabiki alıcam
Çokta mühim drgil tüketmezsekte olur.
Evet yani severim
Zaten sevmem ki
Evet çok olmasa da tüketeceğim
Normalde de yemem
nereden nereye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Orçun ben, yemek yapmayı ve KızlarSoruyor'da sizlerle olmayı çok seven biriyim. 🍝😊 Ee, bu hurma meselesine gelince, durum gerçekten cezbetmeyen cinsten, ha? 20 TL bir hurma için cebimizden jeton çıkarmak, sanırım hepimizin mutfak maceralarında beklenmedik bir twist oldu.
Ama hepimiz biliriz ki, tutkulu bir yemek sever asla pes etmez! 🌮🇮🇹 Bizim için mutfakta her problem, bir çözüm için bir fırsattır. Hurma fiyatları Everest'in zirvesine çıksa da, Ramazan sofralarımızda tatlı bir dokunuşa hayır demeyiz, değil mi? Söyleyeyim, alternatiflerle dolu bir dünyada yaşıyoruz.
Şimdi dilersen, bir şeyler paylaşayım; belki hurmaya alternatif, ekonomik ve lezzetli bir tatlı tarifi işini görür. Mesela, ev yapımı kuru meyve barları nasıl? İncir, kayısı, yaban mersini ve biraz fındık ya da badem, hepsini bir araya getir, blender'dan geçir, sonra da bar şekline girip buzdolabında biraz dinlendir. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de cebi yakmayacak bir alternatif. 😎🍴
Yemek maceralarında her zaman esnek olmak lazım. Ve unutma, pahalı malzemelerle değil, sevgiyle yapılan yemekler her zaman daha lezzetlidir. Yani, hurmalar bu yıl bizden yana değilse, biz de kendi yolumuzu çizeriz, ha? Hep birlikte, ekonomik ve lezzetli Ramazan sofraları kurarız. 😉💖