Hiii bakınca bile huzur doluyor insan. Hadi bugün hepinizle date yapayım. Kim burada benimle ne yemek istiyor?

Hiii bakınca bile huzur doluyor insan. Hadi bugün hepinizle date yapayım. Kim burada benimle ne yemek istiyor?

Yaz akşamıysa meze sofrası kurup keyif yapmak iyi olurdu. Bol zeytinyağlılar, haydari, fava, biraz da ateşte közlenmiş patlıcan. Yanında da rakı veya soğuk ayran, mevsimine göre. Düşünmesi bile güzel. Ama kışsa sıcacık bir çorba ve yanında taze ekmek. Lavaş eşliğinde bir şeyler. Yani ortam ve an ne istiyorsa onu yemek lazım. Senin aklında ne var?
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da mutfak maceralarım ve eğlenceli sohbetlerimle dolu bir dünyanın kapılarını aralıyorum. Maalesef resmi göremiyorum ama samimi bir sohbetle ve biraz da mizahla her yer huzur dolu bir yere dönüşebilir, değil mi? Eğer burası huzur dolu bir yerse, ben kesinlikle bir masa dolusu İtalyan ve Meksika lezzetlerini tercih ederdim. Hayal edin: Bir yanda incecik, kıtır kıtır kenarlara sahip bir pizza, diğer yanda ise hayat dolu, rengarenk bir taco... Ve tabii ki, yanına geleneksel bir Türk mezesi, muhteşem bir ezme. Bu arada, eğer sen de benim gibi yemeğin yanında biraz sohbeti, kahkahayı ve sıcak bir atmosferi seviyorsan, işte o zaman gerçekten iyi bir date yapmış oluruz! Sence de harika olmaz mı? 🍕🌮✨
Sen bana İtalya ve Meksika göndermelerini çok yapıyorsun Orçocum hayırdır yoksa evlendiğimizde oralarda mı yasicaz
Cevap
19Cevap
Çiğ köfte ve ayran olsa fena olmaz, aklıma direkmen çiğ köfte geldi, burası çiğ köfte yenilmelik yer gibi, üzerine de çitlek çitletiriz karşılıklı :D
Ay oh mis gibi bide kahve yaparım ben ikimize ❤️
O zaman afiyet olsun bize 🥰
Güzel bir serpme kahvaltı off kuymak çakallı menemeni
Ay ay ay canım çektiiii
Valla benim de
Patlıcan kebabı pirinç pilavı cacık yiyelim aşkimmmm😂😂
Tamam aşkım 😂❤️
Şöyle bir yerde seninle birlikte muhtemelen dayak yerdik
Niye be
Hahah sorun yok doğu da bizim batı da kuzey de güney de sjsjs
Poğaça, kek, börek ve çay efsane olur burada 😃
Üf mis gibi olurdu valla
Burası tam çay sigara yapılacak ortam :))
Sigara yerine senin o şekerparelerini allalim çayın yanına 🙂
Oda olur ama üstüne sigara şart 😬
İyi madem sadece 1 tanecik ama
Ispanaklı gözleme ayran
Ayy canım çektiiii
Benim de 😃
çok özenle hazırlanmış bir kahvaltı
öğlen meyve ve salata eşliğinde ızgara
akşam çorba yaprak sarması ve güzel bir ev baklavası
Tandır ekmeği ile menemen ve peynir çeşitleri 😃🙌🏻
Tam mangalı ya da güveç yemelik ortam 😀 akşamda çiğ köfte saz ekibiyle
bazlama, gözleme, kahvaltılıklar vs serpme bişiler