Yeme & İçme Sizinle herhangi bir lokantaya yemeğe gitseydik ne yerdik söyleyeyim mi? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ciğer baş tacıdır.🙃😋 Güncellemeler+1 yıl Hadi toparlanın sizi lokantaya götüreceğim bol menü var? Güncellemeler+1 yıl Hadi bakalım kimler benimle yemek yemek ister? Sizinle herhangi bir lokantaya yemeğe gitseydik ne yerdik söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mezunotlakci Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ciğer kebap lahmacun pide özetle bizim geleneksel yemeklerimizden her şey kabulüm ama hamburger, pizza uzak olsun.. 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Patlıcan oturma şehriyeli pilav yanında havuç çorbası tatlı olarak supangle 😀 Yorumla
Marvy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Söyle bakalım çok açım 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Kıymalı tava yanında da tavuklu sebzeli çorba ve kremalı spagetti. Yorumla
KilliVeGobekli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yapma çıkar giderim bak. 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl İzmir köfte yanında şehriye çorbası ve tatlı olarak revani.🙂 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. Olurrrr 2 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Kuşbaşılı pide yanında tavuk sote ve gelin çorbası.😃 Yorumla SenacCc +1 yıl Olur olur yeriz agshd Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😊😁 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lütfen 2 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Seninle lahmacun yedim böyle bol yeşillikli yanında tavuk suyu çorbası iyi gider. Tatlı olarakta melodik pasta 😋 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Waoww beni biliyorsun ı loved it hahaha🤭thanks Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😊😚😇 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Bu saatte yapılır mı 😅 nasıl canım. Çekti 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Sana iskender diyorum yanında havuçlu nohutlu pilav ve kola tatlı olarak baklava😀 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Söyle 2 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Hünkar beğendi yanında buz gibi ayran ve tatlı olarak portakallı kek ve limonata😋 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Biyrooonn 2 4 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tas kebabı yanında tavuklu pilav tatlı olarak brovni usulü ıslak kek😀 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Tüh adanayı lavaşa sararız yanında şalgamla gömeriz sanmıştım😀 arkasından da künefee oiiyy Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Oo sen yeter ki Adana de onu yeriz biz vallahi canım çekti 😆 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Benim de🥲 Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleee 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tavuk şiş yerdik sanırım yanında bol malzemeli salata ve yayla çorbası. 😄 Yorumla Valeinsiva +1 yıl Güzel beğendim, teşekkür ederim 😀 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olur söyle 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Yaprak sarması mercimek köftesi fırında kaşarlı mantar ayrıca salata yeşillikle patates kızartması ve soğan halkası 😋 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Mantar hariç menüyü sevdim :)) Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😊😇 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur.. 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Seninle balık yeriz yanında mantarlı sote tarzı bir şeyler iyi gider sanırım.😋 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Iyyyy mantar hiç sevmemmmm 😑🙄 Balıkla da pek aram yok ama sorun değil hadi ama mantar olmaz 🤨😐 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😊😅 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalun 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fırında porsiyon musakka arpa şehriye pilavı ve tavuk çorbası Yorumla _LydiaMartin_ +1 yıl Güzelmiş 😄 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😇😇 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yerdik? 1 2 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tavuk pirzola yanında kremalı domatesli makarna ve köfteli yayla çorbası 😋😊 Yorumla suumisali_ +1 yıl Güzelmiş 😊 Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Neymiş 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Kanka sana saç tava ve yanında pilav ısmarlıyorum.😋 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Eyvallah😀 sac tava ile pilav mı gider Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Yani genelde pilav yeriz 😀 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Evet söyle 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fırında patates püresi köfte yanında kuş üzümlü tarçınlı bademli pilav. 😃 Yorumla Şiirselbiri +1 yıl :) güzelmiş. Teşekkür ederim 🎈 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😊😇😇 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Buyrun bakalım. 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Köri soslu tavuk kremalı makarna yayla çorbası ve salata tabiki 😀 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Of tam benlik bir menü, süpersin 😅👍 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😊😇 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur bakalım 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Belen tava bademli pilav yanında terbiyeli tavuk çorbası 😃 Yorumla Mario45 +1 yıl Üf menüye bak olur tabii :D Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😊😇 Yorumla
daisyduckkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Süle 1 2 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tavada tavuk baget sebzeli pilav yanında köfteli yayla çorbası 😀 Yorumla daisyduckkk +1 yıl 😂 Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur söyle. 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fırın but perde pilavı ve karnıyarık yanında tatlı olarak irmik helvası 😀 Yorumla Tanzanit +1 yıl O iyiymis afiyet olsun bize😄 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😊😇 bakarsın bir gün memlekete yolum düştü ısmarlarım belli mi olur.😀 Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ciğer şiş yeriz yanında közlenmiş biber domates buz gibi ayran üstüne de fıstık sarma iyi gider 😄 Yorumla Mercy0 +1 yıl :D İskender olabilir bana güzel tereyağlı ciğer de yerim ama lehmacun da olur severim tatlı fa Waffle yiyek künefe de olur Yorumla HesapsızHayat +1 yıl O zaman İskender yanında waffle ☺☺😇 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Söylee 😁 1 5 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Adana kebap yanında ayran ve tatlı olarak tulumba tatlısı 🤔 Yorumla ashleyloe +1 yıl Tatlı tulumba yerine baklava ya da künefe olabilir 😅 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fark etmez gelsin künefe 😋😊 Yorumla ashleyloe +1 yıl O zaman olur 😂😅 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl 😊😇 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fırında tavuk sarma yanında ufak bir ezme salata içecek ayran olabilir ve tatlı künefe diyorum. 😀 perdida +1 yıl Severim😄 HesapsızHayat +1 yıl 😊😇
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Dana bonfile yanında şehriyeli pilav ve patatesli kremalı püre. Yorumla
asdfgjjmk Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl de bakalimm 1 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tavuk çökertme yanında mantı ve hafif salata.😀 Yorumla
simsira Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Şöyle kanki 1 4 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Kabak kebabı tavuk fajita cennet çorbası yanında ufak salata. Yorumla simsira +1 yıl Hiçbirini yememiş olmam. :') Sağ ol gönlünden güzel şeyler kopmuş birde pirinç pilavı olaydı. 😋 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Fazla etli güzel olmaz yanında sebzeli böyle domatesli biberli pilav iyi gider😀😇 Yorumla simsira +1 yıl Evet.🤓 Yorumla
Le-néant Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Söyle. 1 4 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Güveç ve pilav yanında ayran tatlı olarakta güllaç 😀 Yorumla Le-néant +1 yıl Güzel menüü Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Afiyet olsun 😇 Yorumla Le-néant +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
FreshPoison Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Soyle 0 3 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Tavuk göğsü kızartması soslu makarna ve mantar çorbası 😀 Yorumla FreshPoison +1 yıl Haa cok guzelllllll ve en sevdigim corba Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Vallahi iyi tutturmuşum 😄😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ciğer kebap lahmacun pide özetle bizim geleneksel yemeklerimizden her şey kabulüm ama hamburger, pizza uzak olsun..
Patlıcan oturma şehriyeli pilav yanında havuç çorbası tatlı olarak supangle 😀
Söyle bakalım çok açım
Kıymalı tava yanında da tavuklu sebzeli çorba ve kremalı spagetti.
Yapma çıkar giderim bak.
İzmir köfte yanında şehriye çorbası ve tatlı olarak revani.🙂
Olurrrr
Kuşbaşılı pide yanında tavuk sote ve gelin çorbası.😃
Olur olur yeriz agshd
😊😁
Lütfen
Seninle lahmacun yedim böyle bol yeşillikli yanında tavuk suyu çorbası iyi gider. Tatlı olarakta melodik pasta 😋
Waoww beni biliyorsun ı loved it hahaha🤭thanks
😊😚😇
Bu saatte yapılır mı 😅 nasıl canım. Çekti
Sana iskender diyorum yanında havuçlu nohutlu pilav ve kola tatlı olarak baklava😀
Söyle
Hünkar beğendi yanında buz gibi ayran ve tatlı olarak portakallı kek ve limonata😋
Biyrooonn
Tas kebabı yanında tavuklu pilav tatlı olarak brovni usulü ıslak kek😀
Tüh adanayı lavaşa sararız yanında şalgamla gömeriz sanmıştım😀 arkasından da künefee oiiyy
Oo sen yeter ki Adana de onu yeriz biz vallahi canım çekti 😆
Benim de🥲
Söyleee
Tavuk şiş yerdik sanırım yanında bol malzemeli salata ve yayla çorbası. 😄
Güzel beğendim, teşekkür ederim 😀
Afiyet olsun 😀
Olur söyle
Yaprak sarması mercimek köftesi fırında kaşarlı mantar ayrıca salata yeşillikle patates kızartması ve soğan halkası 😋
Mantar hariç menüyü sevdim :))
Afiyet olsun 😊😇
Olur..
Seninle balık yeriz yanında mantarlı sote tarzı bir şeyler iyi gider sanırım.😋
Iyyyy mantar hiç sevmemmmm 😑🙄
Balıkla da pek aram yok ama sorun değil hadi ama mantar olmaz 🤨😐
😊😅
Söyle bakalun
Fırında porsiyon musakka arpa şehriye pilavı ve tavuk çorbası
Güzelmiş 😄
😇😇
Ne yerdik?
Tavuk pirzola yanında kremalı domatesli makarna ve köfteli yayla çorbası 😋😊
Güzelmiş 😊
Neymiş
Kanka sana saç tava ve yanında pilav ısmarlıyorum.😋
Eyvallah😀 sac tava ile pilav mı gider
Yani genelde pilav yeriz 😀
Evet söyle
Fırında patates püresi köfte yanında kuş üzümlü tarçınlı bademli pilav. 😃
:) güzelmiş. Teşekkür ederim 🎈
Afiyet olsun 😊😇😇
Buyrun bakalım.
Köri soslu tavuk kremalı makarna yayla çorbası ve salata tabiki 😀
Of tam benlik bir menü, süpersin 😅👍
Afiyet olsun 😊😇
Olur bakalım
Belen tava bademli pilav yanında terbiyeli tavuk çorbası 😃
Üf menüye bak olur tabii :D
😊😇
Süle
Tavada tavuk baget sebzeli pilav yanında köfteli yayla çorbası 😀
😂
Olur söyle.
Fırın but perde pilavı ve karnıyarık yanında tatlı olarak irmik helvası 😀
O iyiymis afiyet olsun bize😄
Afiyet olsun 😊😇 bakarsın bir gün memlekete yolum düştü ısmarlarım belli mi olur.😀
Söyle
Ciğer şiş yeriz yanında közlenmiş biber domates buz gibi ayran üstüne de fıstık sarma iyi gider 😄
:D İskender olabilir bana güzel tereyağlı ciğer de yerim ama lehmacun da olur severim tatlı fa Waffle yiyek künefe de olur
O zaman İskender yanında waffle ☺☺😇
Söylee 😁
Adana kebap yanında ayran ve tatlı olarak tulumba tatlısı 🤔
Tatlı tulumba yerine baklava ya da künefe olabilir 😅
Fark etmez gelsin künefe 😋😊
O zaman olur 😂😅
😊😇
Olur söyle
Fırında tavuk sarma yanında ufak bir ezme salata içecek ayran olabilir ve tatlı künefe diyorum. 😀
Severim😄
😊😇
Söyle
Dana bonfile yanında şehriyeli pilav ve patatesli kremalı püre.
de bakalimm
Tavuk çökertme yanında mantı ve hafif salata.😀
Şöyle kanki
Kabak kebabı tavuk fajita cennet çorbası yanında ufak salata.
Hiçbirini yememiş olmam. :') Sağ ol gönlünden güzel şeyler kopmuş birde pirinç pilavı olaydı. 😋
Fazla etli güzel olmaz yanında sebzeli böyle domatesli biberli pilav iyi gider😀😇
Evet.🤓
Söyle.
Güveç ve pilav yanında ayran tatlı olarakta güllaç 😀
Güzel menüü
Afiyet olsun 😇
Teşekkürlerr
Soyle
Tavuk göğsü kızartması soslu makarna ve mantar çorbası 😀
Haa cok guzelllllll ve en sevdigim corba
Vallahi iyi tutturmuşum 😄😇