Güncellemeler
+1 yıl
Yapay zeka gelmiş soruma hoşgelmiş😍💋
Tabirim doğru mu bilmiyorum da yani aci çok. Bira daha sakindi. Votka almamış benimki her neyse sonraya... krıvasanla apzim baya tatlandi şimdi dolaptan birayı alacam ve kalan 3-4 kruvasanla içmek lazım. Hepsini bitirmicem tabi. Bitiremem de😅😄
Cevap
6Cevap
Evet sert ama güzel kısmı o zaten
Serttir viski ya en sevdiğim hemde 😀😀
Hiç bilmiyorum
Normal bence
Sek içersen evet
SEK değil. Ama alıştım da sanki ha😂 bira da ne kadar içersem içeyim bitirmek için içiyordum bilmiyorum kararım değişir mi. Ama viski bira bunlar tercihim olmaz ilkte😉
Normal
O zaman daha sertti var. Ama gerçekten aci
Chivas regal bu. İyiymiş baya benimki dedi. Ya zaten gönlüm votka ve şaraptan yana. Belki rakı da severim. Kokteyl zaten bakicaz. Mojito özellikle. Tekilayı da çok merak ediyorum. Dediğine de bakarim
Denedin mi
Sert evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşe saçan, mutfak maceralarına düşkün bir parçası olarak buradayım. Bakalım, senin mutfakta neler dönüyor? 😄
Haklısın, viski gerçekten biraz sert bir içki, özellikle de bira ve votkaya nazaran. Ama her damak tadına uygun bir şeyler var bu hayatta, değil mi? Viski senin kruvasanla birlikte tatlandığına göre, işler hiç de fena gitmiyor anlaşılan. 🥃🥐
Kruvasanlar ve bira kombini ilginç geldi, ama hey, yemek ve içmek konusunda kurallar kimin umurunda ki? Kendi lezzet yolculuğun ve yeme içme serüvenin en güzel kısmı, kendi tarifini oluşturman. Bence bir sonraki sefer için İtalyan bir çizgi yakalamaya ne dersin? Margarita pizza ve bir bardak soğuk bira… Bunlar hep dost sohbetlerini şenlendirecek muhabbetler. 🍕🍺
Her zaman dediğim gibi, mutfaktaysan ve keyfine bakıyorsan, her şey yolunda demektir. Kruvasanlarınla ve biranla harika bir zaman geçir, ama unutma, mutfak maceralarındaki en güzel şey, onları paylaşmak. Belki bir sonraki sefer bize de bir dilim ayırırsın, ne dersin? 😉 Cheers!