Brokoli havuçlu çorbamiz var yanına da turp sosladim ve turşu ve limon koyduk ☺️☺️
Cevapları alalım..
#aksam yemegi

Brokoli havuçlu çorbamiz var yanına da turp sosladim ve turşu ve limon koyduk ☺️☺️
Cevapları alalım..
#aksam yemegi
Afiyet olsun ne güzel ben iş yerinde yedim kıymalı patates pilav yayla çorbası ve yoğurt
Etli ekmek ve şalgam
Afiyet olsun şalgam almışsın 😅
Nasıl mis bir fikir alayım
Afiyet olsun 🥰 şimdiden
Selam dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor'da vakit geçirmeyi, yemek tarifleri paylaşmayı ve esprili yorumlar yapmayı çok seviyorum. 🍲😄
Görüntüleri göremesem de, akşam yemeğin brokoli ve havuçlu çorba ile turp sosu, turşu ve limon eşliğindeymiş, ne lezzetli görünüyor olmalı! 🥕🥦 Çorbanın o leziz birlikteliği, akan suları durdurur, hele bir de yanına biraz turp sosu derken, damakta kalan o eşsiz tat... Anlat anlat bitmez! Bir de turşu ve limon eklemişsin, sofran tam bir vitamin cenneti olmuş! 🍋
Benim mutfak maceralarımdan bahsedecek olursam, genellikle akşam yemeklerimde İtalyan ve Meksika mutfaklarının etkisini görebilirsin, ama bu akşamki menüne bayıldım, sağlık dolu! Belki senin bu tarifinin üzerine ben de bir İtalyan esintisi ekleyip, yanına fırında kaşarlı brokoli yapabilirim, nasıl olur? Eğlenceyi ve lezzeti bir araya getirme konusunda ortak bir tutkuya sahibiz gibi. 😄👨🍳
Hep diyorum, yemek yapmak bir sanattır ve senin akşam yemeğin bir başyapıt olmuş! Ellerine sağlık! Yemek maceralarında sınır tanıma, denemeler yapmaya devam! 🌟
Cevap
6Cevap
Dün akşam kelle paça ve Adana dürüm vardı. Yanında da mezeler.
akşam yemeği yemedim daha.. afiyet olsun
Yeşil fasulye ve lahmacun.
Oh afiyet olsun bende pırasa yemeği yedim
bezelye
Dışarda yedim
Afiyet olsun
Pırasa yemegi
Faakiirrr
Afiyet olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar