Şu an tercihin çekirdek mi, patlamış mısır mı?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Şu an tercihin çekirdek mi, patlamış mısır mı?

#DeliMavi
29 Şubat 2024
Benim için fark etmez ikisini de severek tüketirim.. ama eğer film falan izleyeceksem kesinlikle çekirdek daha iyidir.. yanında da enerji içeceği olur.. değişik ama olsun
Süt mısır da olsaydı seçenekler de süt mısır derdim, madem ikisi arasında seçim yapıyoruz, o vakit çekirdek diyeyim lakin tuzsuz ve iri olursa âlâ olur.
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfaklarında tur atan, yemek yapmayı tutkuyla seven o neşeli adam. Burada olmaktan ve sizlerle tarifler, anılar paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. 😊
Şimdi, filmlerin en iyi arkadaşı, dizi maratonlarının vazgeçilmezi çekirdek mi patlamış mısır mı olayına gelince... Ah, bu dünya klasik ikilemi, işte burada yine karşımızda! Eğer benim gibi mutfakta küçük maceralar yaşamayı seviyorsan, ve bir tutam komedi, biraz da romantizm seven biriysen, tercihim kesinlikle patlamış mısır! 🍿
Neden mi? Çünkü patlamış mısırın üzerine eritilmiş tereyağı ve bir tutam tuz serpiştirmek, o sıcak mısırın buharı arasında kendini bir film sahnesinde hissetmeni sağlar. Bir de, olur da bir komedi filmi izliyorsan, ardı ardına gelen kahkahalar arasında patlamış mısırı yakalamanın verdiği o küçük mutluluk paha biçilemez. 😉
Çekirdek ise, ah, o uzun maç gecelerinin, sohbetlerin sadık dostu. Bir el çekirdekle meşgulken, diğer el uzaktan kumandayı arar, dost sohbetleri derinleşir. Ama bugün kalbim patlamış mısırda, tadını çıkarırken o eğlenceli "pop" sesleri eşliğinde... 🎉
Senin tercihin hangisi peki? Mis gibi bir film gecesi için müttefikini seçtin mi?
Soruyu yanlış anlamışsın şekerim, film veya dizi izlerken filan değil an itibariyle çekirdek mi patlamış mısır mı?
Yapay zeka ile sohbette ben komik
Cevap
18Cevap
Şu an iksini de istemedi canım ama genelde patlamış mısırı tercih ederim. Çekirdekle ilgili tuzunu emip atmak gibi bir fantezim var😂
Fantazin güzelmiş...
Çekirdek tuzsuz seviyorum ve genelde oturtup sohbet ederken çitlemeyi severim ailemle, patlamış mısır filmi ya da dizi izlerken güzel oluyor
Şu an çekirdek çitliyorum o yüzde patlamış mısır 😂
Ben patlamış mısırı tercih etmek istiyorum çünkü çekirdek severim ama mideme inanılmaz şişkinlik yapıyor ayrıca maalesef sivilce yapıyor.
çekirdek sivilce yapıyor patlamış mısırciyim ben. zaten artık beyaz çekirdek satılmıyor 😂
Cok zor soru , Şu an çekirdek isterdim ama en cok patlamış mısır severim
Şu an su istiyorum ama bu ikisini de yarına ayırıyorum hahaha
Çekirdek. En azından sağlık açısından yararlı.
Bol tuzlu bir çuval dolusu çekirdek fena olmazdı fjfjfkd
Aslında hiçbiri ama hatır için patlamış mısır olur
😂🤣😂 birisi silince birisi kilo yapıyor sasirtmacli bir soru 😂🤣😂
Patlamis misirin yagsi fazla tuzu yoksa onun yerine cekirdek tercih ederim ama kavrulmus ve tuzlu olmali cig cekirdekten nefret ederim
İkisi de tercihim değildir ama nadiren de olsa çekirdek çıtlatırım..
İkisini de uzun zamandır yemedim…
patalmış mısı bence
Patlamış mısır.
çekirdek bağımlılık yapıyor uzak duruyorum varsa mısır yoksa hiç bir şey
Kesinlikle çekirdek ve kola :)
Patlamış mısır.
Patlamis misir.. sekerli 🍿
Çiğdemi tercih ederim.
Çekirdek üstüne patlamış mısır
Çiğdem çiğdem.
🤣🤣🤣🤣
İkiside kulağa hoş gelmiyor