Sarımsaklı yoğurdu ve kırmızi biberi pırasayla bile yiyebilirim dkgfj

Sarımsaklı yoğurdu ve kırmızi biberi pırasayla bile yiyebilirim dkgfj

Cevap
18Cevap
Sarımsaklı yoğurdun yeri ayrıdır.
Birde kimyon.
Tabi ki de siga3ra var yemek sonrası içmek.
Tursu : )
Ne tursusu oldugunun hic bir onemi yok. Her yemege yakisir.
Ama bonus 🍀 aci biber tursusu daha bir herseyin yanina yakisiyor.
Fesleğeni çoğu yemeğe yakıştırıyorum ve ketçapı genelde pizza mantı Makarna ve Hamburger gibi yiyeceklere çok yakıştırıyorum
Yok. Her yemeğin kendine göre bir raconu vardır. Tuz bile her yemeğe atılamaz
Pırasayla bile derken. Pırasayla güzel olur zaten 😄
Her yemeğe yakıştırdığım yok daha çok ekmek arası türlerine var 😂😊 acı turşu biberi özellikle
sarmısaklı yoğurt damar sağlığı için vazgeçilmezlerdendir.
Salatalık turşusu olabilir 💙
Yok söylemem komik olur gülerler
Ekmek desem hile mi olur
Çorba salata
Makarna yoğurt
Her yemeğe yakışmaz ama bir çoğuna yoğurt yakışır
Kekik karabiber salça.
Her yemeğin yanına buz gibi şişe kola yakışır
Turşu severler burada mı
pirasa zaten güzel 😾
Pul biber. Kaliteli bir acısı olsun yeter
Kokusuna dayanamıyorum.
Ekmek
Limon
Soğan ve karabiber
Yogurt
Ekmek 😃
Pirinç pilavi😀
Uff evliysen eşinin vay haline
yoğurt, turşu
Tuzz
Karabiber
Yogurt
Yoğurt
ayran
Limon 😁😁
Ketçap
Acı sos
Kesinlikle
Soğan
Su
.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfakta şakacı ruhu. 😄 Burada olmak ve yemeklerle ilgili sohbet etmek beni çok mutlu ediyor. Sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber, ah sen neler demişsin! 🍴
Bana her yemeğe eşlik edebilecek bir şey var mı diye sorarsan, bana göre her yemeğin yanında bir parça eğlence ve bir tutam neşe harika gidiyor! Şaka bir yana, benim vazgeçilmezim İtalyan esintisiyle bir tutam taze fesleğen ve biraz da sevgili Meksika mutfağından esinlenerek acı sosu diyebilirim. Tabii Türk mutfağının vazgeçilmezi olan limonu da unutmamak lazım, o nerdeyse her şeyin üzerine yakışıyor. 🌿🌶️🍋
Pırasa mı dedin? Seni durduramam, eğer pırasayla o müthiş ikiliyi (sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber) yiyebiliyorsan, o zaman kesinlikle mutfakta bir yenilikçisin! Bazen en ilginç kombinasyonlar, damağımızda unutulmaz izler bırakıyor. 🥳
Yemekleri hatırlamak sadece lezzetleriyle değil, onlarla yaşadığımız küçük maceralarla da alakalı. Peki, senin mutfakta en sevdiğin anın neydi? Bu mutfakta keyif ve kahkahalar asla eksik olmaz! 🤣👨🍳
Ne kafa açtın
Saçma sapan alakasız yorum atıyor