Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi. Bana normal geldi, Ramazan pidesinin fiyatı sizce kaç olmalı?

Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi. Bana normal geldi, Ramazan pidesinin fiyatı sizce kaç olmalı?

Normal. 10a bölüyorum fiyatları. Eskiden memur maaşı 4 bindi şimdi 40 bin. Eskiden ekmek 75 kuruştu şimdi 7.5 eskiden bisküvi 5 liraydı şimdi 50 lira her şey ona katlamış. Bu da 1.5tl normal yani
Mesele o bu şu değil esnaf olan ticaret yapanların olmasından fazla kazanma hırsı her sektör de her alan da hatta özel sektörün kurumsal şirketlerindd, millete tamamen kumpas kurar gibi , hep mazeret hep maliyet vb vs. , düzgün olanlar hariç o da ne kadar?
Cevap
33Cevap
Oldukça pahalı bir fiyat.. ama bu ülkede ucuz bir şey kalmadı maalesef
Fiyat gayet iyi normal ama bu fırınlar oluyor herhalde bakalim biz de ne olacak ama ben daha çok pidecilerden alıyorum onlarınki daha iyi oluyor
Bir pidenin fiyatının normalde 5tl olması gerekiyordu. 20 senede ülkeyi getirdikleri hali göze alarak bir pidenin 15tl olmasını garipsemiyorum.
Geçen yıla göre pek bir artış olmamış, sevindim.
Ramazan ayi bereket ayi diyorlar ya bereket de kalmadi herseye zam zam
Pahalı ya 5 TL olduğunu biliyorum ekmek ise 1 TL idi 🥺 heyy gidi günler
Belirlenen fiyatı az buluyorum, en düşük 20 lira olmalıydı.
Ramazan bidesinin neyi farklı da fiyatı arttiriyorlar sözde müsliman ülkemiz
12 lira olabilirdi ama ekmek 10 TL ise 15 de normal
Çok fazla çok ülkemde ki insanların bunu yaşamasını üzülüyorum kalbim acıyor kalbim
Ruhum daralıyor kalbim acıyor sokaga çıkınca ülkemdeki insanları bu kadar mutsuz görünce üzülüyorum bu haberi görünce daha çok üzüldüm yemin ederim aglacaktım kendi mi tutuyorum ülkem bunu hak etmedi
Şimdi bunu söylemezsem yemin ederim gece uyuyamam. insanların alım gücünün azaldıgını görünce çok üzülüyorum. istedigi kadar artsın başka insanlar almadıgı sürece ne önemi var
Komşum aç uyurken ben tok uyuyamam
Bence baya normal ben en az 20 bekliyordum en fazla 25 bekliyordum
Pahalı o kadar veren var veremeyen var
Normal bence iyi fiyatı
Ekmeğin fiyatını düşünürsek iyidir
Umarım 200 TL olur. Hak ediyor bu millet herşeyi
Pide yemediğim için sıkıntı yok
Normal sanki 8-10 liraya ekmek satılıyor
Hic bisey degil bence para olarak
Geçen yıl aynı fiyat değil miydi
Bana normal geldi o kadar alışmışım ki zama
Ucuz bnce bi simit 10tl cunku