Protein ve karbonhidratı gerektiği kadar alıyor, porsiyonlarınızda ölçülü davranıyor musunuz?

Protein ve karbonhidratı gerektiği kadar alıyor, porsiyonlarınızda ölçülü davranıyor musunuz?
Yoğun bir antrenman ve iş hayatım olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum öğüm sayıma. Günü tek öğün ile kapattığım oluyor, kahvaltıyı es geçiyorum çünkü ama mutlaka protein karbonhidrat ve yağ dengesine dikakt edip yemeklerimi öyle hazırlayıp götürüyorum iş yerine. Tavuklı sandviç gibi ya da sebzelerle tavuk gibi, erken geldiysem balık sebze gibi. Porsiyon kontrolü var çünkü biraz az yiyorum..
Cevap
3Cevap
Diyet yaptığım için şu an dengeli besleniyorum.. ama normal de daha rahat beslenirdim tabi canım ne çekiyorsa onu yerdim afiyet olsun 🙏
Gün içerisinde ki öğünlerimde protein, karbonhidrat, kalsiyum vs içeren , sağlığım için önemli olan yiyecekleri dengeli yemeye özen gösteriyorum.
Evet. Yillarca diyetisyenlerimden ogrendigim bilgi ve teknikle uygulamaya basladigim methotla ustelik kasmadan yayarak yaptigim diyetimsi seyle kilo da verdim.
Çoğunlukla evet ancak terazinin ölçüsü kaçıyor bazen o da erkek topluluğu yüzünden.
Düşünüyorum hala düşünme asamasindayim bu konuda. Tatlı yemenin de bir faydası olduğuna inanıyorum. Ve evet dengeliyim diyeyim hadi
Gün içerisinde dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat ederim.
Hayır bu hafta hiç iyi beslendiğini düşünmüyorum ne yaziki 😰😰😰
Evet dengeli besleniyorum
Hayır
Genelde dikkat etmem sadece bir öğün besleniyorum
bas askim bass
Evet düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?