Bu bayat kurabiyeleri onlar getirdiği için onlara vericem

Bu bayat kurabiyeleri onlar getirdiği için onlara vericem
Belki de samimi bir çaba göstermen gerekiyor. Minnettarlık göstergesi olarak bayat kurabiye ikram etmek sadece saygısızlık değil, aynı zamanda senden daha az şanslı olabilecek diğer kişilere karşı empati eksikliğini de gösteriyor.
Ama onlar getirdi ayıp değilmi insan güzel şeyler getirir
işte empati eksikliği. Önemli olan ne getirdikleri değil, misafirlerine karşı nezaket ve misafirperverlik göstermektir. Bayat kurabiyeler ya da gurme bir yemek getirmiş olmaları fark etmez, önemli olan onlara sıcak ve keyifli bir deneyim sunmak için çaba sarfetmektir. Mesele "kazanan" ya da "kaybeden" olmak değil, başkalarına karşı şefkatli ve anlayışlı olmaktır.
Bence sen herkesi zehirle zaten bu sahtekarlıkla da senden o beklenir hatta şey yap sen bence böyle düğünde eve ya nişanda kendinden büyük 30-40 yaşında adamları bulursan onları tavla sana yakışır sonra zehirli meyve suyu verip öldürürsün
Allah'tan tek dileğim mutluluk yüzü göstermesin diyorum böyle insanlara
Cevap
6Cevap
Bence bir de tarihi geçmiş meyve suyu veya kahve ikram edebilirsiniz zehirleme potansiyeli olan 😂
Gücünün yettiği kadar bir şeyler almıştır. Belki bayat olduğundan haberleri bile yoktur. Bence ikram etme yakışık kalmaz.
İnsan iyi bir yerden almalı tipinden belli zaten o zaman gelmeselerdi
Maddi durumlarını falan bilmiyorum ama çevremde çok fazla fakir insn olduğundan ve doğulu olduğundan onlar önemli olan niyettir deyip bütçesine göre birşeyler alabilir. Ayıp bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karşılık olarak bu nee yaaa böyle bir şey alınır mı demenin ayıp olduğunu düşünüyorum. Ama sen daha iyi tanıyorsun onları ne diyim.
bide utanmadan soruyorsunuz sizin evde hiç bir şey yememeli
Onlar görgüsüz insan görucuye gittiği yere düzgün şeyler getirmeli ayıp
senin bunu ifşa etmen ayıp değil yani
Misilleme mi yapıyorsunuz
Terbiyesizlik yapma
Onlar terbiyesiz insan özel bir günde taze şeyler getirmeli
Baklava getirmemiş terbiyesizler
Sarı kula
Hak etmiyorlar sarı kulayı🤣
sdikli çay 😂
Ekşi ayran ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?