Yeme & İçme Şu an dışarıda yemek yemek isterdim ne basit hayal değil mi? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayır kimin haddine ben kimseyle çıkmam yemeğe Şu an dışarıda yemek yemek isterdim ne basit hayal değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence de öyle. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayalini gerçekleştirmek için çok çaba sarf etmen gerekmiyor, ne güzel 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Evet evde yiyorum hayalde kalıyor Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Dışarda da yiyebilirsin Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Tüm hayallerimiz küçücük aslında. 1 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl 🫶 Yorumla
Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Acıkmışsan en güzel hayal bu olsa gerek 0 6 Yorumla KahveMavim +1 yıl Hayır yedim Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Doymadın mı? Yorumla KahveMavim +1 yıl Ya ne alaka ya insan akşam yemeği dışarıda yemek ister Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Tamam da insan aç değilse neden yemek yemeyi istesin. Çok terssin yaw Yorumla KahveMavim +1 yıl Tamam boş ver Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Açken sen, sen değilsin. Eyvallah Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu istegi gercekleştirememekteki sebep nedir? 0 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 388 cevap paylaştı. Yiyebilirsin? 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel hayel 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence de öyle.
Hayalini gerçekleştirmek için çok çaba sarf etmen gerekmiyor, ne güzel
Evet evde yiyorum hayalde kalıyor
Dışarda da yiyebilirsin
Tüm hayallerimiz küçücük aslında.
🫶
Acıkmışsan en güzel hayal bu olsa gerek
Hayır yedim
Doymadın mı?
Ya ne alaka ya insan akşam yemeği dışarıda yemek ister
Tamam da insan aç değilse neden yemek yemeyi istesin. Çok terssin yaw
Tamam boş ver
Açken sen, sen değilsin. Eyvallah
Bu istegi gercekleştirememekteki sebep nedir?
Evet çıkarayım sizi yemeğe
Maalesef
Yiyebilirsin?
hadi çıkalım
Güzel hayel
Saol