İyi geceler hadi bakalım kim bilecek bilene alkış yorumu yapcam kimse bilemezse güncelleme ile paylascam😂

İyi geceler hadi bakalım kim bilecek bilene alkış yorumu yapcam kimse bilemezse güncelleme ile paylascam😂
Domatesin meyve olduğunu biliyorum, patlıcan ve pırasa sebze, kabak da sebze, fasulye ise kurubaklagil, ne desem şimdi, ben fasulye diyeyim, domatesi rahatça eledim, çünkü o meyve, kuru fasulye göz kırptı bana, ben daha değişiğim, hepsinden beni söyle dedi, ben de bundan mütevellit fasulye diyorum. Şimdi şıktaki fasulye kuru mu oluyordu, taze mi🤔 Olsun, ben yine de fasulye diyorum, fasulye iyidir hem.
😂😂 maalesef
Kabak olduğunu yeni öğrendim, nasıl olur yaa :D
Allah seni kız pırasa 😂
Cevap
24Cevap
Şaşıtmaçlı soru ama Ben pırasa diyorum..
Bravo 😂👏
az kalsın fasulye diyecektim :D sdfs
Tek farklı olan pırasa diğerleri çiçekten meyvelisio 😅
Beynim yandı 😂😂👈 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/3/3d/Maviekran.gif
Meyve dalında yetişir. Pırasa kökte yetişiyor. Cevap doğal olarak Pırasa Entepli Esmer :D
Pırasa demek istiyorum 😂 inşallah ambulans hazırdır canımcım.
Nasıl ya pırasa mı 😮 fasulye patlıcan domates ve kabak meyve mi benim için hâlâ sebzeler 😂
Sadece domatesin meyve oldugundsn eminim kafadan atıyorum o yüzden pırasa olabilü
Pırasa meyve değildir. Diğerlerinin çekirdekleri yani tohumları var, onlar meyvedir.
Sadece domates meyve. Diğerlerinin hepsi sebze. Herhalde hangisi meyvedir diye mi sormak istemiş anlamadım. Ne kadar saçma bi soru bu yav
Pırasa meyve değildir, sebzedir. Diğerlerinde sebze geçer ama meyvedir aslında.
D hariç hepsi
Pırasa diyorum tamamen salladım bana kalırsa hiç biri
Gayet basit... Pırasa... Çekirdeği olanların tamamı aslında meyvedir
Pırasanın yanında digerleri meyve işte bir bakıma hepsi zebze boş soru işte sanki manav acacak
Pırasa gibi gözüküyor
Pırasa meyve değildir.
Pırasa diyom ben
Pırasa diyorumm
Pırasa meyve değildir.
pırasa meyve değil gövdedir
tişikkirlir 🤭
Benim için hiçbiri meyve değil :D
Çok ilginç. Bilmiyorum ben
Kabak
Domates meyve diğerleri sebze bir tek kabak kaldı
Pırasa soğandır mı sjsjsjs