Kişilik & Karakter Bir meyve olsan hangisi olurdun 😂? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sert elma olurdum 🍏 😂 sen 😂 Güncellemeler+1 yıl Seftali yok mu 😂 Güncellemeler1 yıl Muz Bir meyve olsan hangisi olurdun 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ananas 0 0 Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl ay her meyve bir şey ilistiriyorlar artık 😏 ağız tadıyla su meyveyi seviyoruz da diyemiyorus şeref yoksunlari yüzünden 😂 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kıpkırmızı bir vişne. 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Ekşi ve kırmızı ohh misss sık suyunu iç 😂 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mango olurdum kesin net 0 9 Yorumla Professore +1 yıl Ananas ol.. güzel kokutuyo 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen mangoyu koklamadım galiba beyfendi Yorumla Professore +1 yıl Kokladım kizim.. kokutmak ayrı bi olay.. sen onu anlamadın 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İyi ki anlamamışım sjdjsjdj Yorumla Professore +1 yıl Seni yükseltmek gerek 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Seri yüksele sjdjsjdnc Yorumla Professore +1 yıl Algılama seviyesini 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bende aynısından djdjaj Yorumla Professore +1 yıl Profental lob çökmüş sende 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kiraz 1 3 Yorumla Professore +1 yıl Kiraz ı yerim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yiyemezsin bilgin olsun Yorumla Professore +1 yıl Yerim soğuk soğuk güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ananas
ay her meyve bir şey ilistiriyorlar artık 😏 ağız tadıyla su meyveyi seviyoruz da diyemiyorus şeref yoksunlari yüzünden 😂
Kıpkırmızı bir vişne.
Ekşi ve kırmızı ohh misss sık suyunu iç 😂
Mango olurdum kesin net
Ananas ol.. güzel kokutuyo 😂
Sen mangoyu koklamadım galiba beyfendi
Kokladım kizim.. kokutmak ayrı bi olay.. sen onu anlamadın 😂
İyi ki anlamamışım sjdjsjdj
Seni yükseltmek gerek 😂
Seri yüksele sjdjsjdnc
Algılama seviyesini 😂
Bende aynısından djdjaj
Profental lob çökmüş sende 😂