orijinal fıstıklı baklava kilosu arkadaşlar.:))
gidip şey yazmayın, burada kilosu 50 tl gfjfdgkdfhldf onlar baklava değil :D

orijinal fıstıklı baklava kilosu arkadaşlar.:))
gidip şey yazmayın, burada kilosu 50 tl gfjfdgkdfhldf onlar baklava değil :D

Fiyatı artmayan bir şey yok.. En son cevizli baklava yedim bir adet geçen sene kış bu aylarda yemiştim. Çok aradığım bir şey değil zaten yemesem de olur.
büyüklerimizden duyardık eskiden böyle şeyler alınamazmış aynı şu anda olduğu gibi yani değerli sınıftaymış hani mesela ben duyduğumu söyleyeyim iki bisküvi arasına lokum koyup bu şekilde yerlermiş yani tatlı niyetine yani son 25 yıla baktığımızda insanların keyfi gayet yerindeydi ve bunun bilincinde değillerdi hani o bolluğu alım gücünün rahatlığının farkında değillerdi ve diyeceğim o ki bu daha iyi günlerimiz bırak baklavayı belki bisküviyi bile alamayacağımız zaman gelecek
Türkiye yüzyılına ve bunlara kananlara atışın serbest olduğu bir platform var mı? Baklava sevmeyen biri olarak hediye olarak aldığım için koyuyor :D
Cevap
52Cevap
Bu kadar da değil gadası 250 liraya var
1 Yılı geçmiştir belki de uzun zaman oldu.
Prevakotif paylaşımlar yapmayın. Eskiden baklava hiç yoktu. Erdoğan geldikten sonra baklavayla tanıştık. Baklavayı ilk reis buldu. Reisi yedirmeyiz.
2 gün önce yedim. Ama ben bir tanede seker komasina giriyorum. Kendim yapmayi ögrwnebilirsin? 🙂 Youtube da onca Video var. Ev baklavasi diye girebilirsin
Ben en son baklava yediğimde kilosu 200₺ydi. Canım ülkem ne hale geldi ya…
Bayılırım bu tatlıya ama çok yemem uzun zamandir ds almiyorum bir bakayim bizim burada ne kadar olmuş
Hafta sonu bir arkadaşıma gidiyorken aldım F. Güllüoğlundan 925 liraydı 250 liraya nerde alıyorlar gerçekten şaşkınım
Fıstıklı baklavayı hiç sevmiyorum. Son 10 yıldır yiyemiyorum yani, alerjim var gibi..
Cevizli baklava yiyorum o yüzden. 3-4 gün oldu.
Sürekli yiyorum. Normalde dışarıdan bir şey almayız ama baklava düzenli olarak aldığımız nadir şeylerden biri olabilir. Bol fıstıklı 🤌🏻
Matematik basit un su şeker ve fıstık kilosunu hesaplandığında 1.000 TL altı fıstıklı baklava olmaz onlar glikoz suruplu bezelyeli baklava olur
Gayet ucuz. Asgari ücret ile 17 kg baklava alabiliyoruz. Eh 2 tl de artıyor daha ne olsun. Bunada şükür :D
Evet çok pahalı ben malzeme alıp evde yapıyorum daha hesaplı bence, en son geçen gün yapmıştım Cevizli baklavayı
Evet bayağı pahalılandı. Fakat sevdiğim için sürekli de alıyorum. :)
Baklava pek sevdiğim bir tatlı değil eniştem pastaneci olduğu icin bedava yiyoruz jjdjsjs
Yo koçak baklavada 800 lira 1000ü geçmiş falan değil
Olsa da yesek sdjkjs, 3 gün önce yedim de hiç güzel değildi
Bu günlerde yapmayı deneyeceğim , yapmak daha mantıklı geldi.
Hakiki baklava yemeyeli çok oldu tereyağını şekeri fıstığı iyi seçilmiş
@Peaky_Man ay evet
Yakın zamanda kuzenimin nişanı oldu o zaman yemiştim
Canım çok çekti be gece gece fıstıklı fıstıklı yarın gidip yemezsem ölürüm
Ben paso yiyorum.
Şimdi sütlü baklava yiyeceğim.
Neredeyse her hafta.
Bizim şirkette birileri sürekli ıslatıyor bir şeyleri.
Hatırlamıyorum ki çok severim ama ona para vermem yaa🥺 ev baklavası seviyorum
2 gün önce hem de personel yemeğinde (yurtdışındayim)☺️😁
Fıstık çok pahalı olduğu için şaşırmadığım durumdur.
Her hafta yiyorum sınırsız o kadar olmuş mu ya beleş olunca sorgulamıyoruz tabi
bir hafta önce ama yediğime pişman oldum hasan gazi baklavalarından aldım berbattı
Ahh ahh canım anam. Ev baklavası hepsine bedel
Ben istediğim zaman yiyorum. Soğan ekmek yiyen %52 yemiyor
Gulluoglundan sütlü nuriye yerim kac para olduğu önemli değil
Ev yapımı yedim güzeldi 😁 alamayıp oy verenler düşünsun ben yine alırım yerim biz herkes için uğraştık millet aç kalıp surunmeyi seçti artık umrumda değil merhamet yok 🤗
Güllüoğlu dan alıyorum bahsettiğin fiyatlar , ahlâk olarak çökmüş bir millet hükümet ayrı halkı ayrı..
orjinal bile olsa onu satan kazıkcı. gidip en kazıkçı mağazayı paylaşıp 1000 lira demeyin. özdilekte bile o kadar değil.
er malına kıymayınca, adı çıkmaz der eski türkler. SJW leşen şimdiki türkler para vermekten korkuyor. askeri ücret 20 bin tl olmuş. kredisi var osu var şusu var busu var. 1000tl veremiyo musun?
Dün akşam en son baklava yediğim gündü ama cevizliydi.
400 tl ye çok kaliteli bir baklava aldım 2 gün önce fıstıklı her duyduğunuza inanmayın
Ula bize baklavayi bile lüks ettiler emegi geçen herkese hakkim haram olsun
dışarıdan baklava yemiyorum
En güzeli ev baklavası
Görsel çok güzel canım çekti gece gece
Bu kadar da değil ya 400 falan
Dün gece
İyi sevdiğim baklava bu değil zaten skskskd
Hemen hmn her gün yiyorum.~☆😊
Bı kaç ay önce yemistm bak gene canım çekti ya
Almamki kendim yapiom baklava digilde revani filan
gecen carsamba almistim yanlis hatirlamiyorsam
Ana altın gibi mübarek
Gereksiz şişirme fiyatlar
diyette olduğum için en son baya oluyor
Biz kendimiz yapıyoruz baklavayi
İştahıma gelsin acımam
Fakı baba 150tl kilosu, carrefoursada 185tl
isterse 5 bin olsun çünkü en fazla 2 dilim yiyorum😄
Geçen yıl ramazan ayında yemiştim
Ekonominin iyi olduğu zamanlarda
Biri nişanlansa da yesek
Davetli miyiiiimm
Ama fıstıklı olsun cevizli bayıyo sgkwgzkw
Kesesine bereket hajshaksh
şu kız dayanışmasına hayranım hıc bırbırlerını tanımıyorlar ıkı sanıyede tanıstılar samımı oldular arkadas oldular artık dünya tek biz üçümüz (konu baklava olunca benım haller)
Ben halay çekmek istiyorum başkası davulcu olsun zgkagxkwg
ben enisteyle melisanin fotisini cekicem sende dansozluk yap elalem dugun gorsun
Kapıyı o açsın ben tepsi tutmak istiyorum dhakgdksgdk
Ben olurum ben sgjagdkajks
Baklava fıstıklı olmazsa bunların hepsi iptal
Tamamdır
Uzun zaman oldu, sevmiyorum
Ben yiyorum valla parası olan yer
Sanki malzemeleri uzaydan geliyor. aynı şey işte
Yuh artık iyice çılkı çıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?