Yeme & İçme Bugünki pastalarımı atmayı unutmuşum niye bişe demediniz? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ya bişey arıyoruz da böyle pastaŞu ikisini ben yaptım cidden bakın Bugünki pastalarımı atmayı unutmuşum niye bişe demediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. afiyet olsun 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yaaa efsanee 🔥🔥🔥nerden alıcaz bunları 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Biraz uzak aşko😆 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çilekli olanda çok lezzetli olmuyor knk sanki olmamış çilek tadı geliyor genelde yediğim çilekli pastalar öyle oluyor diğeri daha iyi bence 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Olmamış çilek tadı derken? Taze çilekliler mi? Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çilekliyi ayır geliyorum almaya 😂 0 13 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ayırtmak için geç kaldın ben sana tazesini yaparım fjskwem Yorumla MrConfused +1 yıl Bak ya nasıl da iyi 😇 bak şu an beni mutlu ettin 😇🙏 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ya sen beni kötü mü sandın😂 şeytani yanları olan pambık kalpli bi insanım ben😅 konu tatlı ikramıysa en güzelini yaparız 😄😁😆 Yorumla MrConfused +1 yıl Olayın benle alakası yok yani 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Nereye bağladı hemen😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Sus haklıyım bu defa 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl HAHAHAHAHAH resmen bana benzedin oha djdjsks sanki benim tepkim fjdkskdk Yorumla MrConfused +1 yıl Üzüm üzüme baka baka 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Sana özel olmasa bu pastadan kalmadı kusura bakma derdim kalkıp tazesini yapmazdım😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Hadi kurtarmak üzeresin 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Çileğini bol koyarım 🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Tamamen kurtardın şu an 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl HAHAHAHAAHAHA ben bu işi biliyorum😂 Yorumla
boslukhs Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Önemli olan içindeki meyve miktarı 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Çok haklısın Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gozlerim şenlendi 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Harikasiniz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
afiyet olsun
Yaaa efsanee 🔥🔥🔥nerden alıcaz bunları
Biraz uzak aşko😆
Çilekli olanda çok lezzetli olmuyor knk sanki olmamış çilek tadı geliyor genelde yediğim çilekli pastalar öyle oluyor diğeri daha iyi bence
Olmamış çilek tadı derken? Taze çilekliler mi?
Çok guzell duruyor ellerine sağlık
Çilekliyi ayır geliyorum almaya 😂
Ayırtmak için geç kaldın ben sana tazesini yaparım fjskwem
Bak ya nasıl da iyi 😇 bak şu an beni mutlu ettin 😇🙏
Ya sen beni kötü mü sandın😂 şeytani yanları olan pambık kalpli bi insanım ben😅 konu tatlı ikramıysa en güzelini yaparız 😄😁😆
Olayın benle alakası yok yani 😂
Nereye bağladı hemen😂
Sus haklıyım bu defa 😂
HAHAHAHAHAH resmen bana benzedin oha djdjsks sanki benim tepkim fjdkskdk
Üzüm üzüme baka baka 😂
Sana özel olmasa bu pastadan kalmadı kusura bakma derdim kalkıp tazesini yapmazdım😂
Hadi kurtarmak üzeresin 😂
Çileğini bol koyarım 🤣
Tamamen kurtardın şu an 😂
HAHAHAHAAHAHA ben bu işi biliyorum😂
Önemli olan içindeki meyve miktarı
Çok haklısın
Gozlerim şenlendi
Harikasiniz
canım çekti