Kaçmaz kapmalı
Olsa da olur olmasa da
Çok da bir önemi yok bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çünkü şöyle; Ben her sabah on numara serpme kahvaltı hazırlarım sevdiği sevmediği her çeşit bulunur. Hiçte kıymetim bilinmedi valla tost bas koy önüne bu zamana kadar yaptık taç mı takıldı
Özellikle sevdiğim bir kahvaltı modeli yok. Hazırlaması yeterli... 17 yıllık evliliğimde bir kez bile hazır kahvaltıya çağırılmadığım için, beklentim düşük.
Ov yo. Koyar be. Bir kere bile denk gelmez mi? Farklı ülkelerde misiniz?
Yoo, sadece erken uyanamazdı ve yemek pişirmeyi, hazırlamayı sevmezdi. Aynı evde yani... Çocuklu geçen yıllar dahil, o iş benim üzerimdeydi.
Boşanırken de son 4 yıldan4 farklı erkekle aldattığı ortaya çıktı, çeşitli illerin otel kayıtlarından...
*son 4 yılda
"Bir kez bile" demeyeyim, 3-5 kez olmuştur, hasbelkader fazla uyuduğum hafta sonlarında.
İşte IQ bir yere kadar. Bu mevzuyu hatırladım okuyunca. Hala can sıkıcı 👍🏻
IQ ile bağlantısını kuramadım... İnsanlık, vicdan, görev ve sorumluluk bilinci daha etkili sanki...
"Eşyalar kullanılmak için, insanlar sevilmek için yaratılmıştır. Dünyadaki kaosun nedeni eşyaların sevilmesi, insanların kullanılmasıdır." Ankara 'da bir dükkan vitrininden alıntı...
Yıllarca kullanılmış olma hissinin yarattığı travmadan kurtulmam zaman alacak...
Güzel sözmüş. Zeki olanın böyle şeyleri kilometre öteden anlayacağı zannediliyor.
Pazar günleri evde olursam mükemmel kahvaltı hazırlarım, kendi yemeklerimide kendim yaparım. Beni havada kapmaya çalışmasınlar, mutfaktayım havada değil.
Vay arkadaş beni evine davet eder misin lütfen
@moongirlmary Engel.
Cevap
9Cevap
Hayır ben partnerimi kahvaltı yapması için sevmem aşk için severim
Hayır öyle sürekli iyi de olmaz arada itlik yapıp kavga çıkarması lazım.
Boyum yetişmiyo
Verdiği değeri gösterir, gösterene de hak ettiği verilir.
Kahvaltı basit bir şey ki sevdigime hazirlarim tabiki cıtayı yukseltiyim dedim
Mantıklı bir insansa bu teferruattır
kahvaltıya gerek yok. Güzel bir tebessüm yeter
hazırlaması güzel olur
Ben partnerim herşeyiyle severim.
Müziğimizi açar beraber hazırlarız bence
Biljemki;)
Aynenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?