pasta sevmiyorum profiterol daha güzel olur, düğünde illa pasta kesmek şart mı?

pasta sevmiyorum profiterol daha güzel olur, düğünde illa pasta kesmek şart mı?

Pasta bizim kültürümüz değil zaten arkadaşım ve bizde yemek verilir şahsen, restoran gibidir düğün salonu :) Ama fikir olarak yazın pasta yerine dondurma verildiğine şahit oldum tabi bayağı şatafatlı bir dondurmaydı 😁 Yani düşüncen bence gayet hoş :)
O gün senin ve müstakbel esinin günü olduğu icin... bence istediğini kese ya da yiye bilirsiniz. Millet ne der diye yolla cikilmamali. Hersey herkese göre olmaz ama siz o günü beğenirseniz en cok güzel gün diye hatirlarsiniz
Görüntü olarak hoşuma gitmedi ama sen seviyorsan saygı duyuyorum. Sonuçta senin düğünün ve her şey senin istediğin gibi olmak zorunda olduğunu düşünüyorum.
Olmaz mı olur hatta oldukça çılgınca bir fikir. Sonuçları da şimdiden duyar gibiyim. Aaa bu kız iyice çıldırdı , profiterol ne ayol, eski köye yeni adet, kimden öğreniyorsun kuzum bunları, başımıza taş yağacak vallahi 😅😅😅
Cevap
6Cevap
Evet daha güzel olur neden olmasın ki zaten senin pastan
Genelde pasta oluyor geleneklerimizden dolayı ama olur siz isterseniz, neden olmasın :))
Abla yorumlarında denk geliyorum da sen hiç biseyi sevmiyosun başka ülkede mi büyüdün 🙄
Evet, başka ülkede büyüdüm
Bu senin düğünün. Ne istersen yapmak senin hakkın.
Canım çekti bak şimdi😅
Olmaz sjsjsj
Cıks olmaz.
Farklı olur güzel fikir.
Süper bir fikir olmuş bence.~☆😀
Evet güzel mantıklı
olmaz
Mantıklı
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?