Yeme & İçme Nabiyosunuz KS askocuklarim? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kek değil ekşi mayalı ekmek :)) Nabiyosunuz KS askocuklarim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. sigara içiyorum öyle 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl bu kız yine bir yemekle sorunusunu sormuşbenim merak ettiğim yemeksiz soru sordumu bugüne kadar? 0 1 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İyiyim güzelim afiyetler olsun 1 3 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Tenkyu brother Yorumla Hadiiyani +1 yıl Rica ederim arkadan tatlı verelimmi Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Arkadan olmaz Yorumla
Evabeckar Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Yarın da mahkemede ne söylecem diye ezber yapıyorum 🤣👍 0 7 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Aaa olay ne bende çok mahkeme çıktım alıştım Yorumla Evabeckar +1 yıl Cinayet 😒 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Şahit mi oldun anlamadım? Yorumla Evabeckar +1 yıl Şahitlik yapıcam. Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Yemin ettiriyolardi sanırım basta Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Bende alaka olmayan birseye şahit oldum bir yıldır uğraştım yemin ederim üstüne tehdit yedim 🤣 artık olay olursa kaçıyorum dönüp bakmam tövbe Yorumla Evabeckar +1 yıl Oo geçmiş olsun Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Harbi midende Ankara havası çalıyor senin 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Haha ne alaka be Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Gel anlatcam Yorumla
BeyazıtEmre81 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Bu saatte yemekmi yenir? 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Hayat gece başlıyor Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl Bende onu diyorum,. Bu saatte yenecek şey yemek değil:) Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Telefonun şarj olmasını bekliyorum, uyuyacağım. 0 9 Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl Kendi başına şarj olamiyormu. Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl @BeyazıtEmre81 Alarm kuruyorum. Gece de takıp uyumak istemiyorum, riskli falan olabilir diye. Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl Yani ben gece yanibasimdaki prize takip yatıyorum. Risk derken nasıl yani bizde dikkatli olalım. Varsa riski Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl @BeyazıtEmre81 leeenn yeteeer özele gidin konuşun 🤣 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Kahve yapım sizeee Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl :) altı üstü bir soru sorduk.Ama kahveye yok demem hea Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl @BeyazıtEmre81 gel knk Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl @BeyazıtEmre81 Prize takılı telefonun telefona bağlandığı yer patlayabiliyor galiba. Daha önce haberlere çıkmıştı, ordan kalan bir paranoya.. Yorumla BeyazıtEmre81 +1 yıl :) harbi paronaya. Dur bizide tribe sokma gece gece Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yemek çok fazla olmamış mi 0 12 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Tek öğün Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Araçlarda kahve veya yeşil çay iciyorum Yorumla yoruldumaw +1 yıl dietinde başarılar o zaman Yorumla yoruldumaw +1 yıl nasıl durumlar şimdi Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Yemekten sonra yürüyüş yaptım kekik nane limon çay yaptım çok iyiyim inşallah hedefume ulascam... Sezeryan mavetti Yorumla yoruldumaw +1 yıl bende spora başladım dietim bitti Yorumla yoruldumaw +1 yıl fotodaki sen misin Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Yok babannem Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Tabi benim başkası fotosu ihtiyacım yok Yorumla yoruldumaw +1 yıl fiziğin iyi Yorumla yoruldumaw +1 yıl o pp. ne ya öyle Yorumla yoruldumaw +1 yıl bacaklar fena Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Redbull içiyom 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. TV izliyorum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Uyuyom sen 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tv izliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sigara içiyorum öyle
Çok o tabak yalnız.
bu kız yine bir yemekle sorunusunu sormuş
benim merak ettiğim yemeksiz soru sordumu bugüne kadar?
🤣🤣
İyiyim güzelim afiyetler olsun
Tenkyu brother
Rica ederim arkadan tatlı verelimmi
Arkadan olmaz
Yarın da mahkemede ne söylecem diye ezber yapıyorum 🤣👍
Aaa olay ne bende çok mahkeme çıktım alıştım
Cinayet 😒
Şahit mi oldun anlamadım?
Şahitlik yapıcam.
Yemin ettiriyolardi sanırım basta
Bende alaka olmayan birseye şahit oldum bir yıldır uğraştım yemin ederim üstüne tehdit yedim 🤣 artık olay olursa kaçıyorum dönüp bakmam tövbe
Oo geçmiş olsun
Harbi midende Ankara havası çalıyor senin
Haha ne alaka be
Gel anlatcam
Bu saatte yemekmi yenir?
Hayat gece başlıyor
Bende onu diyorum,. Bu saatte yenecek şey yemek değil:)
Telefonun şarj olmasını bekliyorum, uyuyacağım.
Kendi başına şarj olamiyormu.
@BeyazıtEmre81 Alarm kuruyorum. Gece de takıp uyumak istemiyorum, riskli falan olabilir diye.
Yani ben gece yanibasimdaki prize takip yatıyorum.
Risk derken nasıl yani bizde dikkatli olalım.
Varsa riski
@BeyazıtEmre81 leeenn yeteeer özele gidin konuşun 🤣
Kahve yapım sizeee
:) altı üstü bir soru sorduk.
Ama kahveye yok demem hea
@BeyazıtEmre81 gel knk
@BeyazıtEmre81 Prize takılı telefonun telefona bağlandığı yer patlayabiliyor galiba. Daha önce haberlere çıkmıştı, ordan kalan bir paranoya..
:) harbi paronaya.
Dur bizide tribe sokma gece gece
yemek çok fazla olmamış mi
Tek öğün
Araçlarda kahve veya yeşil çay iciyorum
dietinde başarılar o zaman
nasıl durumlar şimdi
Yemekten sonra yürüyüş yaptım kekik nane limon çay yaptım çok iyiyim inşallah hedefume ulascam... Sezeryan mavetti
bende spora başladım dietim bitti
fotodaki sen misin
Yok babannem
Tabi benim başkası fotosu ihtiyacım yok
fiziğin iyi
o pp. ne ya öyle
bacaklar fena
Film izliyorum
Uyuyom sen
Redbull içiyom
TV izliyorum
Uyuyom sen