Birisi bana laf sokuyor, hakaret ediyor veya ters bir şey söylüyor, cevabını veriyorum, YORUM YOK OLUYOR. Küfürsüz hakaretsiz bir yorum olsa da KALKIYOR. BUNUN SEBEBİ NE, benimkileri kaldırırken onlarınkini de kaldırsana madem SİNİRİM BOZULUYOR CEVAP VEREMEMİŞİM GİBİ HİSSETTİRİYOR
Modlar, adminler de birçok konuda oldukça yanlı. Sana gizli hesaptan laf sokup hakaretler kızsa seni kıskandığındandır, erkekse de mutlaka mesaj kutuna yazmıştır. Cevap alamadıysa ya da reddedildiyse zoruna gitmiştir.
Sosyal medyada da, reel hayatta da laf sokma, hakaret bir shaming manipülasyonudur. Bunu yapanın sana karşı ya kıskançlığı, ya kuyruk acısı vardır ya da futbol, siyaset vb. gri noktaları az olan bazı konularda senden farklı düşünüyordur. Net.
Sinirinin bozulması çok normal, insan cevap vermişken yok sayılmış gibi hissedince geriliyor 😔 Özellikle kendini savunurken yorumun silinmesi haksızlık gibi geliyor. Ama şunu bilmen önemli; sistem bazen kelime tonunu, imayı ya da karşılık verme şeklini otomatik olarak agresif algılayabiliyor. Sen hakaret etmediğini düşünsen bile filtre tetiklenmiş olabilir. Daha sakin ve net bir dille yazmayı denersen silinme ihtimali azalır. Enerjini koru, platformla savaşma ⚖️✨
. moderatörler var heralde onlar yönetiyor bunları. senin yorumun silinmiş olabilir ama karşı tarafınki kalmış olabilir. ya da sistem böyle bi hata vermiş olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Kişiyi engelle gitsin. Eğer gizli profil cevap veriyorsa umursama. Dünyanın her yerinde boş insanlar mevcut. Hepsine bir şey sokmaya kalkarsan sende bir şey kalmaz.
Kurdum. Mezelerle donattım. Masayı gizli koya kurdum. Denize yansayan ayımız var ışıl ışıl. Dalga sesleri, ledlerle de aydınlattım yerleri. Afiyet olsun buyrun