Aile & Toplum Yakinda dügünüm var gelir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gelmek isteyen var mi🤗 Güncellemeler+1 yıl Ama olmaz gelemezsiniz, ben burdaki cogu erkekle bisiler yasadim maalesef rezil edersiniz beni ve evlenemem Yakinda dügünüm var gelir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Akrabaların düğününe zor gidiyorum. Allah bir yastıkta kocatsın inş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol kuzum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Gelmem altın istersin😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ehlivukuf +1 yıl O zaman gelmiyem😃 Yorumla Soran +1 yıl Cimri Yorumla Ehlivukuf +1 yıl 1500 lira yahu cimri diyor 😃 Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl düğünde güzel gacılar varsa gelem :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yok Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı. Davetiye atarsan bilezik alırım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla uslanma +1 yıl Ciddiyim bu arada Yorumla uslanma +1 yıl Atiyon mu davetiye Yorumla uslanma +1 yıl Geliyoruz dedik ya Yorumla Soran +1 yıl Ama rezil olurum Yorumla uslanma +1 yıl Gelicem ya at davetiye sen Yorumla uslanma +1 yıl Bende gelmem hediyemi yollarım Yorumla Soran +1 yıl Ya yerim bonkör seni Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gerdeğe çağırırsan gelirim :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu erkeklemi burada 20 bin üye olsa sen 10 binden fazlasıyla ne yaşamış olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hepi gecmisim benim ah ah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler yaptın neler Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oluuuur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taki tak Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Takısız mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taki tak Yorumla Omrblk +1 yıl Tamam damadın kardeşi felan varsa ayarla gelip takı da takacam Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. konum at geliriz :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemen canim Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Taki tak Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Olurr ne takmamı istersin 😅😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerdege mi :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasl ya ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem gizlicik :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha coguyla gerdege girmissin zaten :) ben haric Yorumla Soran +1 yıl Senninle de girmisizdir kesin kocam oldub Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha yok be taniyamadim seni :) Yorumla Soran +1 yıl Kuzum gizliyim nasil tanican 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha cik ozamann :) Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Akrabaların düğününe zor gidiyorum. Allah bir yastıkta kocatsın inş
Saol kuzum
Gelmem altın istersin😃
Evet
O zaman gelmiyem😃
Cimri
1500 lira yahu cimri diyor 😃
düğünde güzel gacılar varsa gelem :d
Hayir yok
Davetiye atarsan bilezik alırım
Yaa
Ciddiyim bu arada
Atiyon mu davetiye
Geliyoruz dedik ya
Ama rezil olurum
Gelicem ya at davetiye sen
Bende gelmem hediyemi yollarım
Ya yerim bonkör seni
Gerdeğe çağırırsan gelirim :)
Ne alaka
Ne ne alaka
Çoğu erkeklemi burada 20 bin üye olsa sen 10 binden fazlasıyla ne yaşamış olabilirsin
Hepi gecmisim benim ah ah
Neler yaptın neler
Oluuuur
Taki tak
Takısız mı?
Taki tak
Tamam damadın kardeşi felan varsa ayarla gelip takı da takacam
nerede
konum at geliriz :D
Hemen canim
:D :D
Neden olmasın