Yeme & İçme Selamlar arkadaşlar gününüz nasıl geçiyor 😊? kaptankenan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güzel, mutlu, huzurlu bir gün dilerim hepinize 🌸Türk kahvesi severmisiniz? 😊 Güncellemeler+1 yıl Güncel ☕☕ Selamlar arkadaşlar gününüz nasıl geçiyor 😊? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Gayet iyi, afiyet olsun. 1 1 Yorumla kaptankenan +1 yıl Teşekkür ediyorum çok saolun ✨ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. benim normal geçiyor. 1 1 Yorumla kaptankenan +1 yıl Kötü bişey olmasında 🤲
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Okulda boş boş oturuyoruz 1 4 Yorumla kaptankenan +1 yıl Bu saatte 😶 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Evet Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl Servis var ücretsiz zaten Yorumla kaptankenan +1 yıl Güzelmiş o zaman Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok yorucu bi gundu. Afiyet olsun. Evet severim.. 1 4 Yorumla kaptankenan +1 yıl Çok teşekkür ederim 🌸benim içinde öyle ve hala devam ediyor 😶 Wineandorange +1 yıl Kolay gelsin kaptankenan +1 yıl Teşekkür ediyorum, iyi istirahatler iyi akşamlar ✨ Wineandorange +1 yıl İyi akşamlar
Sedef_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel geçiyor 1 2 Yorumla kaptankenan +1 yıl Daim olsun 💫✨ Yorumla Sedef_000 +1 yıl Sizinde Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bayılırım, afiyet olsun 🌸 1 3 Yorumla kaptankenan +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸sade? Orta? Şekerli? Hangi taraftasın ✨ Alfia +1 yıl Şekerli severim 🥳 kaptankenan +1 yıl Afiyet şifa olsun ama birazda kahve tadı almak lazım sanki 🤭😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet iyi, afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum çok saolun ✨
benim normal geçiyor.
Kötü bişey olmasında 🤲
Okulda boş boş oturuyoruz
Bu saatte 😶
Evet
Servis var ücretsiz zaten
Güzelmiş o zaman
Çok yorucu bi gundu. Afiyet olsun. Evet severim..
Çok teşekkür ederim 🌸benim içinde öyle ve hala devam ediyor 😶
Kolay gelsin
Teşekkür ediyorum, iyi istirahatler iyi akşamlar ✨
İyi akşamlar
Güzel geçiyor
Daim olsun 💫✨
Sizinde
Bayılırım, afiyet olsun 🌸
Teşekkür ediyorum 🌸sade? Orta? Şekerli? Hangi taraftasın ✨
Şekerli severim 🥳
Afiyet şifa olsun ama birazda kahve tadı almak lazım sanki 🤭😅