Uzun süredir diyettesin, yediklerine dikkat ediyorsun diyelim. Sırf sevgililer günü geldiği için fastfood yer misin?

Uzun süredir diyettesin, yediklerine dikkat ediyorsun diyelim. Sırf sevgililer günü geldiği için fastfood yer misin?
Diyet yapmıyorum. Spor yaptığım için beslenme düzenim yediklerim içine eklediğim malzemeler filan kendime göre. Zaten tek ya da iki öğün yiyorum. Ama o gün diyet yapmadığım için sıkıntı yok. Gel hamburger yiyelim dese mesela yerim ama içine sos ekletmem o kadar. Patatesleri de yesin sevmiyorum ağır geliyor.
Bozardım ama abartmazdım mesela. Bir porsiyon daha fazla tatlı yemek veya patates kızartmasına evet derim ama tüm gün abur cubura dalmam. O özel günün kendisi önemli, bir günde alınan kilolar gerçekçi değil zaten. Diyetin ertesi gün devam eder. Ama insan kendini şartlamamalı, biraz esneklik şart.
Cevap
4Cevap
Ben bozmazdım yani diyet demek zaten plan ve düzen demek bunu bir kere bile bozmamak ve sabretmek gerekiyor.. disiplinli şekilde.
Bana gelip bir miliyon vericem deseler o gün diyetini bozar misin diye sorsa benim cevabim hayır bozmazdım 🤣🤣😂
Diyet yokli bozulsun kafama göre yerim canım ne isterse.
Bozardim bide çikolatalı tatlıları görürsem sevgililer günü olmadan da bozabilirim😂
Tabii canım bir günlüğüne ne olacak
Diyet hiç yapamıyorum sevgili desen zatende yok 😀
Yerdim ama sonra pişmanlık duyardım 😅🤭
Hayır bozmam
Bozarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?