Tavuk mangaldık malzeme satılan yerden alıyorduk eskiden de şimdi gittim bir tabağı 250₺ olmuş dışta köfte ekmek 50-70₺ ben evde ederim 70₺ lik alsam 3 ekmek evden çıkar dediydim oda ney bir tabağı 250₺ olmuş köfte nerden alabilirim çiğ şekilde
Ya da benim toptancı var kokoreç dükkanlarına kokoreç sucuk ketçap veriyor ona bir sorayım köfte var mı lezzetsiz böyle bir Değişik köfteler oluyor ondan olmasın da
Malzemesi falan pahalıya gelmez mi evde tapınca biz beceremiyoruz hazır köfteler gibi derken hazır köfte Yokmuş dondurulmuş hazır köfte a101 BİM de bakayım bi olursa ordan alırım evde marul 🥬 domates 🍅 biber 🌶️ ne varsa evde koyar köfte ekmeğimi ederşm birde dondurulmuş köfte bakayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En iyisi kıymayı alıp evde kendin yap
Dıştan alınan gibi olmuyor evde yapınca bir de aklıma hazır köfte geldi dondurulmuş köfteleri bakacam var mı dşyr a101 de BİM de
Bimdekiler hiç lezzetli değil
Aldın. Mı donmuş köfte bimde peki a101
Ya da benim toptancı var kokoreç dükkanlarına kokoreç sucuk ketçap veriyor ona bir sorayım köfte var mı lezzetsiz böyle bir
Değişik köfteler oluyor ondan olmasın da
101 den et ürünü almıyorum. Bimin kasap köftesi de dokunmuştu
Kiyma al kendin yap
Malzemesi falan pahalıya gelmez mi evde tapınca biz beceremiyoruz hazır köfteler gibi derken hazır köfte Yokmuş dondurulmuş hazır köfte a101 BİM de bakayım bi olursa ordan alırım evde marul 🥬 domates 🍅 biber 🌶️ ne varsa evde koyar köfte ekmeğimi ederşm birde dondurulmuş köfte bakayım
Kardesim ister sadece harc al
Ister az ekmekle yap
Ister sade kiymadan yap
Hepsi %70 ucuza gelir :)
Sağolasın valla işte tavuk satılan yere gittim şaşırdım çok pahalı geldi - 1 tabağı 250 olur mu ya valla zaten iş güç yok
Afiyet olsun :)