Bence makarna & yoğurt daha çok yakışıyor tavuğa. Ama kimisine göre tavuk pilavla birlikte daha güzel. Sen tavuğun yanına hangi yemeği yakıştırıyorsun?

Bence makarna & yoğurt daha çok yakışıyor tavuğa. Ama kimisine göre tavuk pilavla birlikte daha güzel. Sen tavuğun yanına hangi yemeği yakıştırıyorsun?
Kuruduğu zaman hiçbir şeye yakışmıyor. Ne güzel küçükken sadece haşlamasını yerdik. Kızartma çıktı, mertlik bozuldu. Hele şimdiki fritözler mini fırınlar yüzünden lastik top yiyoruz resmen🤪
Haşlandığı zaman çok yaban olmuyor mu tadı sanki fırında ya da mangalda daha güzel gibi sosla marine edilince
Yok gayet lezzetli oluyor. Eski tip fırında kızarınca da iyi ama mangalda başka tabi!
Abi sen ağzının tadını biliyosun 😄 teşekkür ettim yorum içinde
Tavuk bana göre en çok pilava yakışıyor özellikle tavuklu, nohutlu pirinç pilavı olursa ayran ile çok güzel oluyor. Bulgur pilavına da tavuğun yakıştığını düşünüyorum.
Tavuk ızgara olmalı baharatlarla ve zeytinyağ ile marine edilmeli ve makarna ile buluşmalı. Pilav ile de güzel nohutluysa ama makarna ile başka
Cevap
6Cevap
Pilav daha çuk yakışıyoy
Böylemi yemek yapıyosun sen püüü sjsjsjs iştahım kapandı olmamış ya yapamamissin sjsj
Olsun teşekkür ederim yinede :))
Pilava ben en cok yakiştiriyorum
Ben makarnaya çok yakıştırır oldum😍
Pılav 😂
Pilav tabii
Pilav
Makarna
Pilava
Bin kere pilav derim
Makarna
pilav
Pilav