Sütlü kahve önceden içerdim. Özellikle tercihim cappucino olurdu. Artık kahveye süt eklemiyorum sade şekersiz güxel demlenmiş bir filtre kahve ya da espresso yeterli. Filtre kahveye süt katan var ama ben o kahve tadını bastırdığını düşünüyorum
Ay ay tercih etmem mi, bayılırım, hatta sütleri daha çok sütlü kahve yaptığım için bitiririm, süt eksik olmaz evimden, hatta suyla yapılan Türk kahvesi içmem, hep sütle yaparım Türk kahvesini, ailemin kadınları da öyledir, hepimiz sütlü içeriz kahvemizi, evimize kardeşimin arkadaşı geldi, sadece o sade kahve istedi, hepimiz sütlü isterken kahvelerimizi, kız da ben kendi kahvemi kendim yapayım demişti, mahcup oldu sarı güzel, özel olarak yaparız onun kahvesini ne olacak sanki. Benden sirayet etti ailemin kadınlarına da🌸 sütlü Türk kahvesi aşkı. Aleyküm selam bu arada.
Ve aleykümselam evet sütlü kahve tercih ediyorum ama bugün öğleden sonra kahve içmedim mide rahatsızlığından dolayı Sabah biraz sucuklu bir şeyler yemiştim hafiften bir mide yanması sıkıntısı çekmemden kaynaklı olarak da, sadece hiçbir şey yemedim akşam fizik tedaviden geldikten sonra annem çay demledi onu içtim çekirdek çitledim onlar misafirliğe gitti Ben gitmek istemedim evde şu anda yalnız kalıyorum bir de makarna vardı onu ısıtıp yedim Afiyet olsun.