Yeme & İçme Waffleda neleri seversiniz? izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben meyve olarak ananas, çilek, muz; sos olarak antep fıstığı, karamel ve kivi sos severim. Siz peki? Waffleda neleri seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Muz çilek falan zaten daha acayip olanını henüz yemedim 0 1 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Çeşit vardır illaki muz çilek klasik 😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dondurma, çikolata sos, fındık. Çilek, muz, kivi, ananas.Ne yenirdi.😕 0 1 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Evet güzel olurdu 😂 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çilek, muz ve bol çikolata sosu olsun yeter. 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ben kalabalık seviyorum ne varsa yığsın 💝 1 10 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Hayatım gibi karmakarışık 😂 Yorumla pufferfish028 +1 yıl kulakları deldirdin mi çen 😂 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Yok kız daha gidemedim 😂 nasipse inşallah haftaiçi Yorumla pufferfish028 +1 yıl bu senin ilk mi olacak sdjdsjfj Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Yok be görsel şölen olsun diye Yorumla pufferfish028 +1 yıl kaç tane var delik Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl 4 tane 😇 Yorumla pufferfish028 +1 yıl görebilir miyiiim 😯 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Bildiğin kulak ve 4 tane küpe var Yorumla pufferfish028 +1 yıl ama merak ettiim 🙄🙄 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Artık sevemiyoruz pahalı 😀 0 1 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl O da doğru 😂 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Muz, çilek, kivi 0 1 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Güzel 👌🏻 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çilek muz çikolata 0 2 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Sade seviyorsun galiba Yorumla Smilinggirll +1 yıl Evet Yorumla
Sehzade_Mustafa35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl sevmiyorum sacma sahsen para vermem 0 6 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Bu da bi tercih Sehzade_Mustafa35 +1 yıl aynen gecen arkadas yedi akinda hic begenmedim soylemedim altta bi ekmek hamuru gibi normal mevye dogruyor dogru duzgun cikolata bile yok tatli demek icin cikolatanin bol olmasi lazim yemem para verip sahsen izmirliazerikizi +1 yıl İstediğin gibi yaptirirsin ya o sıkıntı değil Sehzade_Mustafa35 +1 yıl yok ben boyle sivimsi cikolatali tatlilari severim bu kuru pasta gibi :D izmirliazerikizi +1 yıl Anladım 👍🏻 Sehzade_Mustafa35 +1 yıl sendemi izmirdesin waffleci :D
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Waafle sevmem ki 0 4 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Anladım 😇 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂bana et ver Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Et bende pek yok 😂 ben sevmem cok Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Niye yav Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl muz çilek 0 2 Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Güzell Yorumla Boavistaa +1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muz çilek falan zaten daha acayip olanını henüz yemedim
Çeşit vardır illaki muz çilek klasik 😇
Dondurma, çikolata sos, fındık. Çilek, muz, kivi, ananas.
Ne yenirdi.😕
Evet güzel olurdu 😂
Çilek, muz ve bol çikolata sosu olsun yeter.
ben kalabalık seviyorum ne varsa yığsın 💝
Hayatım gibi karmakarışık 😂
kulakları deldirdin mi çen 😂
Yok kız daha gidemedim 😂 nasipse inşallah haftaiçi
bu senin ilk mi olacak sdjdsjfj
Yok be görsel şölen olsun diye
kaç tane var delik
4 tane 😇
görebilir miyiiim 😯
Bildiğin kulak ve 4 tane küpe var
ama merak ettiim 🙄🙄
Artık sevemiyoruz pahalı 😀
O da doğru 😂
Muz, çilek, kivi
Güzel 👌🏻
Çikolata sosunu severim
Muz ve çilek yakışıyor bence sadece meyve olarak
Çilek muz çikolata
Sade seviyorsun galiba
Evet
sevmiyorum sacma sahsen para vermem
Bu da bi tercih
aynen gecen arkadas yedi akinda hic begenmedim soylemedim altta bi ekmek hamuru gibi normal mevye dogruyor dogru duzgun cikolata bile yok tatli demek icin cikolatanin bol olmasi lazim yemem para verip sahsen
İstediğin gibi yaptirirsin ya o sıkıntı değil
yok ben boyle sivimsi cikolatali tatlilari severim bu kuru pasta gibi :D
Anladım 👍🏻
sendemi izmirdesin waffleci :D
Waafle sevmem ki
Anladım 😇
😂bana et ver
Et bende pek yok 😂 ben sevmem cok
Niye yav
muz çilek
Güzell
evet