Yeme & İçme En sevdiğin cips hangisi? Cips sever misin? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yıllardır yemeyen ben bu gece bir değişiklik yapıp açtım bir lay’s😄Geceniz huzur dolu geçsin✌🏻✨ En sevdiğin cips hangisi? Cips sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rafıls (yazılışına bakamadım😄) ya da lays sade severim. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Baharatlı severim 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. 😍😋Afiyet olsun guzumaa..😅 bu ara pek vaktim olmuyo o cicili bicili arkadaşlarla yaa.. taze olsunda farketmiyo😂 2 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Teşekkür ederim kraliçem 👸🏻 Yorumla Sinirrr +1 yıl Rica ederim 👑 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 920 cevap paylaştı. Doritos ya da lays biranın yanında hertürlü gideri var. 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ben sadece tv mısır cipsini seviyorum artik onu da binde bir yerim. 1 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yeşil doritos ve alaturka 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Aynen doritosda iyi Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Neyse sade patates cipsi seviyorum ya da ruffles 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rafıls (yazılışına bakamadım😄) ya da lays sade severim.
😃
Baharatlı severim
😍😋Afiyet olsun guzumaa..😅 bu ara pek vaktim olmuyo o cicili bicili arkadaşlarla yaa.. taze olsunda farketmiyo😂
Teşekkür ederim kraliçem 👸🏻
Rica ederim 👑
Doritos ya da lays biranın yanında hertürlü gideri var.
Ben sadece tv mısır cipsini seviyorum artik onu da binde bir yerim.
yeşil doritos ve alaturka
Aynen doritosda iyi
Neyse sade patates cipsi seviyorum ya da ruffles
Atma şunuuu diyetteyim 😖
Lays’s Fırından 🙌🏻❤️
Ruffless soganli
Alaturka.