Yeme & İçme Sabah kahvaltınızı kim ısmarlıyor? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Günaydın. Hep kendimiz mi alıcaz ama. Bugün de birisi ısmarlasın. Bi poğaça ve çay yeter çok bişey istemem 😅 Sabah kahvaltınızı kim ısmarlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kimse ısmarlamıyor kendim yapıyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bugün iş arkadaşlarımın biri pişi yapmış biri poğaça yapmış biri çay demlemiş bana da yemek düştü 1 4 Yorumla Menethil +1 yıl Keşke her gün böyle olsa 😊 Afiyet olsun Yorumla AliceMixfield +1 yıl Ay yok kilo alıcaz olmasın böyle Yorumla Menethil +1 yıl Aman hiç hatırlatma kiloyu. Zaten şiştim iş yeri sağolsun tüm gün otura otura. Önceden almak için çok uğraştığım kiloyu şimdi su içsem alıyorum Yorumla AliceMixfield +1 yıl İşte o yüzden eve gitmeden dirrrrektt sporaa Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bana kimse kahvaltı ısmarlamasın, gün geldiğinde sana kahvaltı ısmarlamıştım sözünü duymak istemiyorum. Bıktıhh ya. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. canın sağolsun da çayı yapıver en azından ((: 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Poğaçayı da ben yapıyım madem hazır başlamışken 🙄 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben ısmarlıyorum bazen kuziye kitliyorum. 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse ısmarlamıyor kendim yapıyorum
Bugün iş arkadaşlarımın biri pişi yapmış biri poğaça yapmış biri çay demlemiş bana da yemek düştü
Keşke her gün böyle olsa 😊 Afiyet olsun
Ay yok kilo alıcaz olmasın böyle
Aman hiç hatırlatma kiloyu. Zaten şiştim iş yeri sağolsun tüm gün otura otura. Önceden almak için çok uğraştığım kiloyu şimdi su içsem alıyorum
İşte o yüzden eve gitmeden dirrrrektt sporaa
Bana kimse kahvaltı ısmarlamasın, gün geldiğinde sana kahvaltı ısmarlamıştım sözünü duymak istemiyorum. Bıktıhh ya.
canın sağolsun da çayı yapıver en azından ((:
Poğaçayı da ben yapıyım madem hazır başlamışken 🙄
Annem babam hazırlıyor
Ben ısmarlıyorum bazen kuziye kitliyorum. 😂
Kendim ısmarlıyorum kendime 🤷♀️
kendim