Yaa 😇😃 yapma lütfen. Zaten diyete ihtiyacın mı var ki. Çok şükür her halimize. Hayırlı sabahlar teşekkürler , evet maalesef bol karbonhidratlı şekilde yaptım kahvaltıyı. Afiyet olsun. Güzel bir gün dilerim
Doğru olan o evet, benimde diyet listem yok sadece ne yiyeceğimi bir gün önceden hazırlıyorum. Sabah 4 yumurta, yulaf, peynir. Akşam antreman öncesi 400 gram tavuk ve pilav/makarna Antrenman sonrası protein tozu.
Afiyet olsun çiçeğim sen yaparsin ben sana güveniyorum 👍 🌺 ben azimle devam ediyorum bakalım 1.850 Gr vermişim 🤣 ilk defa bende kendimi bu kadar azimli görüyorum ben bile kendime inanamıyorum 😂
Bak kilo vermek basit bir konu değildir metabolik bir konudur evet kilo verirsin ama bir anda geri alabilirsin, bu konuda bilgili olman lazım diyet yaparak kilo alıp verme mantığı biraz iş bilenlerle olur bir rahatsızlığın var belki tekrar daha fazlasını alacaksın verdikten sonra belki bölgesel alıyorsun bir bölgen ile diğer yanında fark olacak yani düşünerek belirttim.
Hiç fazlası nı almadım Teşekkür ederim. Dediklerinize katiliyorum ancak bilinç siz bir diyet yapmıyorum tamamen hersey yiyorum ama az, miktar da. Bazen az artış lar yaşanabiliyor, Bu da düzensiz beslen me ya da hareketsiz kalın dığı zaman, Tabiki aksi halde uzman deste ği almak bir çok eksi seyir edebilecek durumların önüne geçer.