AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pıhtılaşmış adet kanına benziyor
Iy ya
Bencede ıy bu ne la yeme sakın
Artık yiyemiyorum tenks :))))
Mideni kaldırdım demi 😄
Evet ama mutluyum hshsshsjj
Niye la
Ne biliym canım çekmişti ama tadını beğenmedim de iyi oldu¿ shhshs
Siqtir et ben sana çikolata 🍫 alırım
Pizza yicem tatlıdan soğudum hshsh
Her türlü yediririz icabında 😄
Eyvallah teşekkürler :D
😉😄
ıslak kek değil mi düşman mısınız abi sorsana
Düşmanız?
Profiterole benzettim
Değil bacımsu ekşimiş puding gibi
Yeme o halde zehirlenirsin bebek
Ruhumuz zehirlendi yetmedi zaten
Ne olduğunu sorsana
Sormam gizli yiyorum
Yani puding gibi bir şeye benziyor , tavuk göğsü de olabilir üstüne de çikolata sos yapmış olabilir
Yemen yasak mı neden gizli yiyorsun?
Aynen keksiz çikolata sosu
Puding o zaman göm gitsin ya
Yasak değil de ben ve keyfim onlardan gayrı yaşamayı seviyor
Anladım ama birlikte yaşayacaksınız bu hayatı bir noktada dışarda yer almaktansa aralarında olmanı tavsiye ederim. Benim annemde ikinci evliliğini yapmıştı bende üvey babamla büyüdüm şimdi keşke hayatta olsa diyorum. Üvey annen nasıl birisi bilmiyorum tabii.
Üvey baban mı keşke hayatta olsa? Yanlış mı anladım
Yok doğru anladın , ben 25 yaşındayım annem ben 7 yaşındayken tekrar evlendi ben de öz babamı hiç tanımadım öz babam yaşlı bir adammış annem babasının isteğiyle evlendirilmiş ve annem sonrasında boşanmış beni de alıp abisinin evine yerleşmiş ama bir süre sonra yengemle anlaşamamaya başlamış ve mahalleden bir kadın üvey babamı söylemiş onun da eşi vefat etmiş.. 3 tane kızı varmış diye.. kızlarının ikisi evliydi biri bekardı 20 yaşlarındaydı o zamanlar.
Ama sonra olmadı ama annem bir şekilde abisinin evinden beni de alarak üvey babama kaçtı. Aralarında yine yaş farkı vardı ama öz babam kadar değil. Öz babam annemle evlendiğinde 60 yaşındaymış annem de 23 yaşındaymış. Hiçbir zaman biyolojik babama sevgi ya da bir duygu hissedemedim. Hayal meyal dayımlara geldiğini hatırlasam bile sesi , benimle nasıl ilgilendiği falan hiç yok. Birine baba demeyi annemin ikinci evliliğinde öğrendim. O hayata bambaşka bir ailede bende üvey sıfatıyla büyüdüm aslında bu da hiç kollay değildi tabii ki.. 3 ablam vardı , o zamanlar bekar olan ablam şu an benim anne yarım oldu. Evlendi 2 çocuğu var yıllar geçti gitti.. annem çok zorlandı 3 tane yaşı büyük kadınlarla uğraştı bocaladı kabul görmedi.
Annem 38 yaşındaydı babam da 49 yaşındaydı evlendiklerinde. Babam tam anlamıyla baba olamazdı yaşı vardı her şeyi benimle yapamazdı sadece bana bakan beni gözeten biri olmuştu bu da benim için yeterliydi. 2014 senesinde hiç ummadığım bir zamanda kaybettim onu. Şimdi ise keşke hayatta olsaydı diyorum çünkü biz annemle şu an bulunduğumz ailenin içinde kaldık. Emin ol ki kan bağın olanlar daha çok kötülük yapıyor ben hiçbir zaman annemin ailesnin benimle ilgilendiğini bilmem , kan bağı bazen gerçekten önemliyken bazen de hiç değil.
Yani şöyle düşündüm bu durumda babanın vefatı senin ve annen için kötü olmuş. Annenin ailesiyse iyi olsa yani deden 60 yaşındaki adama neyse. Sen şimdi annenle birbirinizin her şeyisinizdir boş ver 3 kadın zor ama annen her şeydir.
Annemle öyle anne kız bağımız hiç olmadı konuşurum saygı duyarım sadece o kadar , benimle hep anne yarım dediğim ablam büyüttü ilgilendi aslında.
Sen neden kendini soyutladın ben onu merak ettim?
Eğer üvey annen kötü bir kadın değilse yanında ol bence annen gibi gör demiyorum ama bir abla gibi bir büyüğün gibi gör sadece aralarında ol dedim bu yüzden. Sana en ufak bir çabası olduysa bile onun için bile sırt çevirme demek istedim.
İyi biriymiş demekki
Anladım abla gibi görüyorum ama anne gibi de görmeye çalıştım hep iyi niyetli oldum saf saf
Psikolojik sanırım sıkıntılarım ne bilmiyorum ama evet insanlardan soyutladım kendimi bi bura kaldı
Cıvık b*k
Shshshhsdy
ye afiyet olsun
Ye tatlı yapmış üste
Yiyemedim ama teşekkürlerrr
Bune amg
Hoşaf dökülmüş puding
İnş yere döküp yerden almamistır
Yapmamıştır bitanem o benim
Kim o
Üveysi annemsi
Hani bana
Sadece çok (!) sevdiklerime
Benide seversin
Severim gel¿ (hayatı sorguluyor)
Nereye geliyom dur wdghdjf
Ne var bunda
Ne bu be
Pasta işte yesene
Yemicem sevmedim
Getir bana ben severöm böyle şeyleri ağğ olsa da yesem balkona çık at geliyorum jdnsng
Kekini yapim bari böyle atmaya utanırım sjhs
Ya yapmican işte umutlandırma nxnsnv yarısı nerde xjsnxnf
Kardeşim yemiş
Pasta yapmayı biliyor musun?
Neden ki
Merak ettim yap yolla eğer memleketler yakınsa
Sizi umutlandırmak istemedim 🥶
İşte sonra niye üzgünsün bu kadar diyorlar
Üzülme al bakalımm🍰 hatta dur bunu al 🎂 sshsh
Al işte ya zjsnnzmg
Yine ne yaptım aa ne yapsak yaranamıyoruz tt
Ama yani önce yaparım dedin şimdi de dalga geçer gibi " Ol posto" diyorsun ☹️
Ya neden üzüldün şimdi bu kadar amaaa
Canım çekti ve çabucak inanıyorum herşeye
Ben daha çabuk inanırım
Aa gerçekten mi hemen de güvenir misin
Bilmem ki
Bende oda var aslında
bu ki ne?
Valla değişik
Ağlayan kek işte.
Keksiz ağlıyor
Yemiceksen ben yiyim?
Yok ya benim ya kara toprağın
Üvey anneni neden sevmiyon?
Kötü biriyim çünkü
Annen öldü mü?
Noldu ki
Merak ettim.
Yaşıyor
ne yptiki
Çözmeye çalışıyorum bende tabakta buldum kardeşimin galiba tepside de böyle keki olmayan sos gibi hsjsjdh
tatli bir seymi canim
Ben yamamaya sahsen