Yeme & İçme Bu meyvenin adı ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Portakal limon karışımı tadı çok beğendim adını bilen var mı Bu meyvenin adı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kumkat 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Adı kamkuat tır çinde asyada yetiştirilen genetiği oynanmış bşr portakal türü 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlk kez görüyorum..🤔 Hiç yemedim nasıl bir tadı acaba. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Portakal ve limon karışımı bir şey kabuğuyla beraber yeniyor Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Kumkuat ben hiç beğenmedim 😅 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence çok güzel ekşi tat sevenler için Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Herkes aynı şeye başka bir şey demiş yorumlar efsane . D 0 0 Yorumla
gullu_21 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl kumkat olarak geçiyor portakalın biraz daha ekşimsi hali. tabi olgunlaşıp tatlı olanları da var. lezzetli 😋 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kumkat 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Annesi limon babası portakal.. Porlimtakal bu.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kumkat
Adı kamkuat tır çinde asyada yetiştirilen genetiği oynanmış bşr portakal türü
İlk kez görüyorum..🤔 Hiç yemedim nasıl bir tadı acaba.
Portakal ve limon karışımı bir şey kabuğuyla beraber yeniyor
Kumkuat ben hiç beğenmedim 😅
Bence çok güzel ekşi tat sevenler için
Herkes aynı şeye başka bir şey demiş yorumlar efsane . D
kumkat olarak geçiyor portakalın biraz daha ekşimsi hali. tabi olgunlaşıp tatlı olanları da var. lezzetli 😋
Portakal yumurtası :))
Kumkat değil mi?
kumkuat
Komkat
Kumkat
Kumkat
Kumkat
Annesi limon babası portakal.. Porlimtakal bu..
Kamkat adı
Osman