Norveç Oslo’dan herkese bol bol günaydın ☀️ 🥳🎉
ben kahvaltımı resimdeki gibi yapıyorum 2 adet patates ketçap ve sarımsaklı mayonez sosu ile 😊

Sunum güzeldi ama biraz yedikten sonra resim çekmek aklıma geldi 😂
Norveç Oslo’dan herkese bol bol günaydın ☀️ 🥳🎉
ben kahvaltımı resimdeki gibi yapıyorum 2 adet patates ketçap ve sarımsaklı mayonez sosu ile 😊

Sunum güzeldi ama biraz yedikten sonra resim çekmek aklıma geldi 😂
Sıfır proteinli, karbonhidrat depolu tek çeşit bir kahvaltı olmuş. Yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık vb gıdalar yok. Benim kahvaltim dolu dolu olur. Böyle kahvaltı yapmiyorum.
Katılıyorum
Proteini akşam alıyoruz 😅
İki saat bile tok tutmaz bu insanı full karbonhidrat, ayrıca sabah sabah ketçap mı yenir allasen :D neyse afiyet olsun. Kahvaltıyı atlamamak için haşlanmış yumurta, kızarmış tahıllı ekmeğe labne ve şekersiz fıstık ezmesi sürmek vs gibi hızlı alternatifler atıştırıyorum evden çıkmadan. Zaten 4 saat sonra falan öğle yemeği yiyorum o yüzden aşırı doyurucu kahvaltı yapmam çalıştığım günlerde.
Yani Norveç’e gidiyorsun yine de patates ile kahvaltı yapıyorsun ya sen farkında mısın şu an koskoca Norveç ülkesindesin daha güzel bir şey bulamadın mı
Örnek olarak ne yemem lazımdı?
Yani Norveç’e özel kahvaltı menüleri yok muydu yani en azından onların kültüründe nasıl kahvaltı yapılıyor diye merak ettim o yüzden sordum
Süt misir gevreği kahve vs yapıyorlar.
O nasıl kahvaltı ya fakir kahvaltısı gibi
Yemeğin zengini fakiri mi olur? Burada isteyen istediğini yer.
Cevap
3Cevap
Afiyet olsun yapmadım
Çok zararlı böyle kahvaltimi olur peynir, zeytin, yumurta yok
Patates neden zararlı olsun ki?
Bende kzartrm ama sadece patatesle vitamin alamazsın
Türkiyedeki neyde vitamin var ki 😂 her şey hormonlu her şey hibrit kanserojen besinler.
Haklısın sadece Türkiye değil heryer kimyasal dolu
Avrupa birliği üye ülkelerinde kimyasal bulaşan bir meyvenin satilmasi imkansız!
Saçma sapan bir düşüncen var Resmen ülkemi karalıyorsun. O saçma sapan Avrupa Birliği ülkelerine ne kadar meyve sebze gönderiyor Türkiye bir gir bak 😂Zekaya bak yer gök kimyasal dolu. Camasir bulaşık derken tüm dünya toprakları kimyassalla bulaşmış bu hala sırf Türkiye yi karalamak için kıçından bişey uydurmuş inanıyor. Umut fakirin ekmeği. O Avrupa Birliği ulkelerinde kal gelme lütfen
Tembelliğinden 2zeytin getirmemiş. O kadar ülkeye meyve sebze ithal eden ülkemin sebzesini karalıyor. Acıdım sana sade patates yediğin için o ketçap felan çok zararlı ondan beynin calismiyor normal. Az peynir zeytin , bal, kaymak, tereyağ göndermek lazım sana Türkiye den
Ketçap sadece Türkiye’de gibi gelişmemiş ülkelerde zararlı. Avrupa birliği ülkelerinde denetimden geçemeden satışı yapılamaz! Türkiye’de yol geçen hani resmen. Bu ara nereden biliyorsun deme gıda mühendisiyim. Sen markette pazarda gördüğün meyve ve sebzelerde ne kadar kimyasal ve kanserojen madde olduğunu bilsen böyle konuşamazdin
Cahil gıda muhendisi afiyet olsun sana ketçaplı patatesin.
Ekmek arası bir şeyler yapıveriyorum kendime
afiyet olsun. patates kızartması, peynir, zeytin, yumurta vs. ile yaptık bugün kahvaltıyı
Norveç temi yaşıyorsun
Evet
Bana mesaj atar mısın rica etsem Norveç ile ilgili merak ettiğim şeyler varda
Ne merak ediyorsun?
Kahveden başka bir şey almam
Patates kızartması gibi yok😁
Böyle yaparım canımı çektirdin vicdansız 😒😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?