Yeme & İçme Sabahları güne çay mı, kahve mi içerek başlarsınız? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kahve Çay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Sabahları güne çay mı, kahve mi içerek başlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve ile 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kahve severim ama onu genelde sabah erkenden değil daha sonra içmeyi tercih ediyorum. 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Türk kahvesi mi filtre mi? Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. çay her daim 2 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/k2ZL_CjIyQkÇaylaaaağr 1 0 Yorumla
iamcan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl kahvaltıda hiç çay içmem hiç sevmiyorum niye bilmiyorum neyse ya kahveciyiz arkadaşlar :D 1 0 Yorumla
_Aşmayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çaycıyım ana kahve ayıltır 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 1 bardak kahve yeter ayılmaya
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kahve severim, orta şekerli Türk kahvesi 2 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı. Çay sevmem 1 5 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne seversinnnn Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Kahve Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Filtre mi Türk kahvesi mi? Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl Türk Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Şekersiz yapan olsa da içsej😅 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Her zaman kahve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kahve ile
Kahve severim ama onu genelde sabah erkenden değil daha sonra içmeyi tercih ediyorum.
Türk kahvesi mi filtre mi?
çay her daim
Çaylaaaağr
kahvaltıda hiç çay içmem hiç sevmiyorum niye bilmiyorum neyse ya kahveciyiz arkadaşlar :D
Çaycıyım ana kahve ayıltır
1 bardak kahve yeter ayılmaya
Sabah kahve içemem ben.
Kahve severim, orta şekerli Türk kahvesi
Çay sevmem
Ne seversinnnn
Kahve
Filtre mi Türk kahvesi mi?
Türk
Şekersiz yapan olsa da içsej😅
Her zaman kahve
Çay içerek başlarım