Görselde ki tost okul müdürüne yapılan torpilli tost gibi biraz. Öğrenci tostunu temsil etmemektedir. :))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görselde ki tost okul müdürüne yapılan torpilli tost gibi biraz. Öğrenci tostunu temsil etmemektedir. :))
İlk okuldayken tost 50 kuruş, simit 25 kuruştu. İlerideki okulun önündeki büfe çok güzel tost yapıyordu, yerken sucuk tadını buram buram alıyordun ama ekmeğin arasını açınca sucuk yoktu.
Ekmeğe sucuğu koklatmışlardır 😄
Gösteriyordu ama vermiyordu.
Babamlar 20 sene kantin işletti. Okul ismi ve kantinine gidip sorma şansınız olsa keşke biz bütün öğrencilere hep görseldeki gibi tost yapardık. Sevilen sayılan insanlar olduk. Mezun olan öğrenciler sırf bizim tostu yemek için bile geldikleri oluyordu sonradan.. Ben kendime hep "kaşar- domates- salça" üçlüsünden bi tost yapardım çok özledim.. favorim buydu..
Doğrudur sizin gibileride illaki var. Siz ustunuze alinmayin lütfen 🤗
Alınmadım ya. Kantin kelimesini görünce ben heyecanlaniyorum anılar depreşiyor.. uzun uzun yazmak istedim sadece. 😎
😄🙏🏼
Ben öğrenciyken kantinde çok çeşit yoktu sadece simit, tost, ayran, kola vardı. Dönüşümlü olarak simit, ayran ya da tost ayran alırdım. Şimdi okul kantinlerinde çeşit çok tavuk, et döner, dürüm çiğ köfte...
Liseyi Türkiye’ de okudum. Kantine öğlen arası inip o tostu yemeye bayılırdım yanına da bir tane çikolata alırdım şu Kitkat’lar varya ondan. Para bile artardı. Daha lezzetliydi o zamanlar.
Cevap
17Cevap
Ben genelde sandiviç severdim
Benim zamanimda da alip yiyemiyorduk ki 2 3 tl idi bende 1 tl ye 3 simit 1ayran alirdim simdi onuda alamiyor insan 40 tl yapiyor
maalesef hocam..
Ama guzel di ya şalgamina sabah 6. da top oynardik okul bahcesinde😃
Okul jamanlayımda karşıda pidematik vaydı oyalayda takılıyoydum şimdi üle diğilim
Favorim karışık tost 5 liraydı sanırım. Tam hatırlamıyorum fiyatları ama ucuzdu o kesin 😅
Poğaça 25 kuruş meyve suyu 25 kuruştu hiç sıkılmadan her gün yiyordum 😅
25 kuruş diyince aklıma piknik geldi piknik vardı kakaolu bide link ikisi çok güzel oluyordu be
Arkadaşlar o hamburger varya 1.5 TL ye satılıyordu. Onun tadını halen aramaktayım.
Selam 👋😇
Biz okuldan kaçıp salam ekmek yapıyorduk la abi 😅
Biz ilkokulda okurken patatesli ekmek vardı kızarmış patates ekmeğin arasına koyup üzerine ketçap döküp satarlardı fiyatı da çok uygun olurdu
Ayvalık tostu ve pizza tostu, ülke ne hale gelmiş ya öğrenci nasıl Bi tost alsın ben hatırlıyorum en son 2,50 diii.
Kaşarlı simit ayran.
Çok seçeneğim yoktu benim. Açma simit almaya param yeterdi sadece.
Hamburger ekmeği aradı turşulu patates kızarma, amerikan salatalı turşulu sosisli 🌭
Üniversite de bir dürüm 80 lira olmuş geçen onu gördüm
30 mu hangi kantin o söylede gidelim en az 40 lira bi tost o da içine salamı sucuğu koklatıyorlar
öğrencilik yıllarımda favorim banvitti sonrasında açma simit
Patatesli ve sosisli
Sucuklu tost🤗🤗
Bence tost çay çok yediğim oldu zaten
Köfte kızartma ya da tost
Sucuklu kaşarlı tost idi ama 2018'den beri her ne varsa fiyatı acayip pahalı oldu.
ben kantinden çikolata alırdım, evde yerdim
Oğlum ilkokula gidiyor bir tost 35 lira.
30 TL hangi kantin gidelim jfjdhd 50 den aşağı yok
Tavuk döner, nugget
Hep tost olmuştu.
Tost ayran
Gevrek ayranda var onu unuttum 😅
gevrek ayran
Patates ekmek 😋
Pizza tost
Patso
Hamburger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?