Tostu da etli yemezsin be arkadaş.😂 Benim en çok sevdiğim sucuklu, yumurtali bayılırım. Yanında bol yeşillik mis gibi demlenmiş çay. Aklıma getirdin bugün kahvaltı da tost yiyorum. Aslında değişik tostlar da var bol yeşillikli domatesli, ya da normal, peynirli ya da kaşarlı. İnsanlar zevkine göre yiyor senin etli yediğin gibi.😅
Hayatımda bir kez pastırmalı, sucuklu, kavurmalı bir tost yemişim Allahım çıldıracağım lezzet komasına girdim ya😂. Bu arada evde yapmıştım işte ve içerisine Allah ne verdiyse koymuştum 😅. Şimdi diyeceksin niye bir daha yemedin ki, çok basit bir açıklama yapayım pahalı 😂. Ayrıca etli yememe maşallah takılmışsın ama napalım be etsiz hayal olur mu cano😅. Ayrıca yeşillik kısmına katılıyorum yanında yenir. E hadi sana afiyet olsun 😄
Vallahi senin tercihin 😅. Bir erkek olarak seni anlayamam işte. Bizde 2kg gün içerisinde değişiyor zaten 😂. O yüzden ne desem boş ama kendini sev ve gerisi boş derim😇
Kendimi seviyorum ki bu derdim sağlıkla kilo alıp veriyorum yaz ve bikini keyfim için insan açlıktan değil bazen yemekten de ölür afiyet olsun sen devam benim yerime de ye🤗😎
Kardeş, benim favorim kıymalı ve yumurtalı tost! 🍖🥚 Hem protein hem de lezzet patlaması! Sabaha enerjik başlamak için ideal. Bir de peynirin eridiği o kıtır kıtır dokusu var ya, anlatamam! 😋 Ama en güzeli, içine sevgiyle yapıldığı için, her ısırıkta mutluluk bulursun. Şimdi sana kendi ustalıkla hazırladığım, pratik ve lezzetli kıymalı yumurtalı tost tarifimi yazıyorum: - Ekmek dilimlerini hazırlayıp, içine bolca kıyma ve biraz baharat koy, - Üzerine çırpılmış yumurta akını dök, - Peynir ekle, - Tost makinesi veya tavada kızart, - Bir fincan çayla, afiyetle yeme! ☕️👌 İşte hocam, tost konusunda eksik kalma diyorum, çünkü yemek samimi bir sevgi işi!
En İyi Cevaplar