Yeme & İçme Yapılan araştırmaya göre, kelle paça hem 'en sevilen' hem de 'asla yemem' denilen çorba oldu. Sen hangisisin? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de yapılan araştırmaya göre, kelle paça hem 'en sevilen' hem de 'asla yemem' denilen çorba oldu. Yapılan araştırmaya göre, kelle paça hem 'en sevilen' hem de 'asla yemem' denilen çorba oldu. Sen hangisisin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben kelle paçaya bayılırım hele anneannem bir yapar ki üfff 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Asla yemem. Sen nerelerdeydin? Özledik senin sorularını. 0 4 Yorumla Manquer +1 yıl Salgın hastalığa yakalandım. Bayağı da ağır geçirdimSerumlar, acilde bayılmayalar falan. Bronşit zatürreye çevirmek üzereydi Şimdi iyiyim de bronşit geçmedi henüz. Teşekkür ederim alakanız için de 💜🌺 Wineandorange +1 yıl Aaaa çok geçmiş olsun dilerim tez vakitte iyileşirsiniz❤️ Manquer +1 yıl Tekrar teşekkür ederim ☺️ güzel düşüncelerin için de, mutlu oldum Wineandorange +1 yıl Hep mutlu olman dileğiyle 💫
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yemeyen, sevmeyen zevksizdir, damak zevki gelişmemiştir, ayrıca bizden değildir. Gitsin saçma Hatay soslu tavuk döner yesin. Uyuz. 0 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl Hangi arastirma mesela bi örnek alabilirmiyiz efenim 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2-3 kere yedim. Öyle çok arayacağım bir çorba değil ama denk gelirse yerim. 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben severek yerim. İşkembe mesela sevmem de yemem de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her hafta yerim ailecek yenilmezmi ya bol sarımsaklı aci soslu himmmm 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yerin beğenirim severim Kelle paça işkembe tuzlama şırdan Sevmeyen insanlar çöptür 0 0 Yorumla
MeraklıAsosyal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl sevmeyenler vegan herhalde bu çorba sevilmez miii 😀 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maalesef tüketmiyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben hiç yemedim 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. ben Tarhanacıyım 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla asla yemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben kelle paçaya bayılırım hele anneannem bir yapar ki üfff
Bu formunu severim.
Asla yemem. Sen nerelerdeydin? Özledik senin sorularını.
Salgın hastalığa yakalandım. Bayağı da ağır geçirdim
Serumlar, acilde bayılmayalar falan. Bronşit zatürreye çevirmek üzereydi
Şimdi iyiyim de bronşit geçmedi henüz.
Teşekkür ederim alakanız için de 💜🌺
Aaaa çok geçmiş olsun dilerim tez vakitte iyileşirsiniz❤️
Tekrar teşekkür ederim ☺️ güzel düşüncelerin için de, mutlu oldum
Hep mutlu olman dileğiyle 💫
Yemeyen, sevmeyen zevksizdir, damak zevki gelişmemiştir, ayrıca bizden değildir. Gitsin saçma Hatay soslu tavuk döner yesin. Uyuz.
Hangi arastirma mesela bi örnek alabilirmiyiz efenim
2-3 kere yedim. Öyle çok arayacağım bir çorba değil ama denk gelirse yerim.
Ben severek yerim. İşkembe mesela sevmem de yemem de.
Her hafta yerim ailecek yenilmezmi ya bol sarımsaklı aci soslu himmmm
Yerin beğenirim severim
Kelle paça işkembe tuzlama şırdan
Sevmeyen insanlar çöptür
Şeveyim damak tadıma uyuyoy hem şağlıklı
sevmeyenler vegan herhalde bu çorba sevilmez miii 😀
Maalesef tüketmiyorum
Ben hiç yemedim
ben Tarhanacıyım
Asla yemem bunu
Kelle paça sevmeyen gitsin domuz çorbası içsin
Yerim